Въпрос на политическа чест за ДБ, ИТН и БСП

Истеричната пропаганда през 2021 година срещу ГЕРБ в полза на пищящи по улиците маргинали и харвардските мошеници доведе на власт най-жалката политическа коалиция, която е управлявала България през последните 32 години. 

Създаването на тази коалиция бе смешно оправдано като проява на национална отговорност, а си беше просто обслужване на марионетките Петков и Василев и тяхната банда. Както и малко електорален и финикийски келепир за съдружниците – ИТН, ДБ и БСП. 

Но, както пееше Богдана Карадочева в една своя чудна песен, „Любовта изгоря, пада пепел от нея“. И за трите формации вече е кристално ясно, че повече негативи ще отнесат от съдружието с кирчовците. Все повече техни представители го казват в прав текст.

И това може да се превърне в наистина полезно за тях действие ако проявят политическа чест и напуснат това безсмислено съдружие. Само така могат да покажат на хората, че имат свое лице и свой глас в съдбините на татковината.

Ако не го направят незабавно, рискуват лекето "политически съучастници" на кирчовците да им се лепне до пълното им изчезване от политическата сцена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари