Въпрос на политическа чест за ДБ, ИТН и БСП

Истеричната пропаганда през 2021 година срещу ГЕРБ в полза на пищящи по улиците маргинали и харвардските мошеници доведе на власт най-жалката политическа коалиция, която е управлявала България през последните 32 години. 

Създаването на тази коалиция бе смешно оправдано като проява на национална отговорност, а си беше просто обслужване на марионетките Петков и Василев и тяхната банда. Както и малко електорален и финикийски келепир за съдружниците – ИТН, ДБ и БСП. 

Но, както пееше Богдана Карадочева в една своя чудна песен, „Любовта изгоря, пада пепел от нея“. И за трите формации вече е кристално ясно, че повече негативи ще отнесат от съдружието с кирчовците. Все повече техни представители го казват в прав текст.

И това може да се превърне в наистина полезно за тях действие ако проявят политическа чест и напуснат това безсмислено съдружие. Само така могат да покажат на хората, че имат свое лице и свой глас в съдбините на татковината.

Ако не го направят незабавно, рискуват лекето "политически съучастници" на кирчовците да им се лепне до пълното им изчезване от политическата сцена.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари