В неделя ГЕРБ ще спечели 11-а победа, този път с 11% разлика пред БСП

"В неделя ГЕРБ ще спечели своята 11-а изборна победа с 11% разлика пред БСП", такава категорична прогноза направи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в Пловдив по време на закриването на кампанията.

"Убеден съм не само, че ще спечелим изборите, но и ще постигнем нужната убедителна победа, след която от БСП изобщо да не си и помислят, че ще могат да управляват България", допълни Цветанов, цитиран от пресцентъра на партията. Той е сигурен, че със силната подкрепа на Европа и с партньори сред политическите сили у нас, ГЕРБ ще успее да направи стабилен кабинет и мнозинство в парламента.

"Предварително мога да кажа само с кои партии ГЕРБ няма да управлява заедно. Това са БСП, ДПС и ДОСТ, с които сме на диаметрално противоположни позиции. Не мога да си представя лидерът на БСП, който иска да управлява страната, да е с антиевропейска реторика, да казва само тя какво искала и да не се съобразява с европейската солидарност изобщо", каза още Цветан Цветанов.

Той формулира кратко, точно и ясно трите основни приоритета в политиката на ГЕРБ - стабилност, сигурност и просперитет. А формулата на успеха според Цветанов е много проста - работа, работа и откриване на нови работни места.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле