В „Опасно изкушение“: Йълдъз и Ендер в комбина срещу Кемал и Зехра

Напук на всичко двамата се женят

Зейнеп е потресена от интригите на сестра си

Какво ще се случи в турския сериал “Опасно изкушение”, който се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа по bTV.

Както разбрахме и Йълдъз, и Ендер са срещу брака на Кемал и Зехра. Първата заради все още неизстиналите си чувства към мимолетния си съпруг, а втората заради опасността Халит да набере преднина в делата на ходинга, ако Кемал му стане зет и присъедини акциите си към неговите.

Заради това Ендер, кани Зехра на светско събитие, подстрекава я да пие и уговаря красив млад мъж да я изпрати до такси, като е привикала и журналисти да снимат залитащата щерка на Халит.
 Снимката на пияната Зехра излиза в жълтите сайтове с новината, че новият є възлюбен е обещаващ модел. Публикацията виждат всички, разбира се, и Кемал.

Халит е бесен. “Как ще те вземе Кемал, като разбере, че си алкохоличка”, крещи той на непомнещата нищо от вечерта Зехра. Тя се обажда на Кемал, за да се оправдае, но той не иска да я чуе.

Кемал и Зехра се женят.

Йълдъз се досеща, че цялата скандална случка е инсценирана от Ендер и си дава сметка, че ако двете се съюзят, наистина ще успеят да провалят брака на Кемал и Зехра. Затова тя иска среща със съперницата и двете договарят продължението на сценария. Този път Йълдъз организира среща на приятели от Бурса. На сбирката е поканен и Кемал, снима го с негова стара приятелка и я показва на Зехра.

Това обаче не є се струва достатъчно и Йълдъз не се посвенява да намеси в историята и братовчедката си Ирем. За да є се припише връзка с Кемал, Йълдъз я изпраща в къщата му, уж да вземе забравено от нея бижу там. Ендер пък уведомява Захра, че годеникът є има афера с друго момиче и че може да засече двамата в дома на Кемал.

Самият той обаче е наясно с мръсните интриги, в които е забъркан и се обажда на Ендер, за да є каже, че благодарение на нея, отношенията им със Зехра са се оправили.
И каква е изненадата, когато Кемал и Зехра отиват в дома на Халит и Йълдъз и заявяват, че са решили повече да не радват своите врагове и че двамата са се оженили.
Ирем също отива в къщата и разказва как Йълдъз я вкарала в капан, но за да спаси сестра си, вината поема Зейнеп.

На следващия ден Йълдъз отива при сестра си, за да є благодари, че я е извадила чиста от тази каша, но тя е гони от къщата си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали