В Русия направиха игра за... пияници

Видеоигрите дават шанс на хората да станат смъртоносни командоси, велики пълководци или най-добрите спортисти в света без да се налага да минат през тежката реалност, свързана с това. Ето че в Русия вече дори могат дапиятлитри водка без при това да увреждат черния си дроб.

Възможност за това дава игратаСимулатор за пиене онлайнна разработчика Vodka Productions & Consumptions. Такагеймъритемогат да се отдадат на прелестите на битовия алкохолизъм от съветско време, тъй като дизайнът на играта отговаря тъкмо на този исторически период.

Играта подсказва на онлайн пияниците какъв е поводът за почерпка всеки ден и може да ги зареди с идеи за тостове, вицове и теми за разговор на маса. Героят пък е облечен с ушанка, моряшка фланелка и военни панталони, а действието се развива насред типични панелни комплекси. Интериорът пък отговаря на битовата култура отпреди няколко дететилетия. Когато играчът се напие, може да излезе навън и да се сбие с други пияници или да поязди мечка по тъмните заснежени улици.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове