В Свищов искат Националната програма за енергийна ефективност да продължи

Изключителен интерес към Националната програма за енергийна ефективност проявиха свищовлии, които посетиха приемната на народния представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. В понеделник вечер, след срещите си по-рано с жители на селата Царевец и Българско Сливово, Стоянова проведе приемна за граждани и в Свищов.

9 многофамилни сгради в дунавския град са санирани със средства от Националната програма, а финансирането за други 17 жилищни блока е привлечено по ОПРР. „Положителният ефект от санирането е видим за всички, затова хората масово призовават да бъдат заделени още средства и Националната програма за енергийна ефективност да продължи“, коментира Станислава Стоянова.

Заедно с народния представител, по време на приемната в Свищов бе и председателят на Общинския съвет д-р Кристиян Кирилов, тъй като голяма част от поставяните въпроси са от местен характер. Освен местните теми, посетителите в приемната оцениха високо социалната политика на правителството, представиха свои идеи за развитието на различни сектори.

С народния представител пожела да се срещне и отец Христо - свещенослужител в свищовския Манастир "Покров Богородичен". „С огромна радост и изненада приех картината „Тайната вечеря", която отецът ми подари“, сподели Станислава Стоянова

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони