В Симитли видяха на живо Купата на шампионите, притежание на Реал Мадрид

Кметът на Симитли, който е бивш елитен рефер и спортен деятел Апостол Апостолов, успя да доведе истинска футболна легенда от световна величина. А с него – и истински трофей, виждан от всички ни само по телевизията и на снимки.

В Симитли беше купата на шампионите, притежание на Реал Мадрид. Донесе я Лоренцо Санс. Самият той, бившият президент на „белия балет“, испанецът, под чието ръководство Реал Мадрид, вдига два пъти купата на шампионите. Лоренцо Санс е в Симитли и днес ще открие и футболен турнир, ще гледа как играят децата ни в демонстрационен мач.

Санс се срещна с футболни фенове от Симитли.

Кметът Апостолов го гостоприе в общината. В заседателната зала Санс влезе с шампионската купа, до която Лоренцо Санс даде възможност на всеки да се докосне. Той пък получи от Апостолов Почетният знак на Симитли, заедно с книги разказващи историята на Симитли и общината, както и коледна бутилка с традиционна българска ракия. Апостолов получи и личен дар – фланелка с подписи от всички играчи на „белия балет“.

В залата Лоренцо Санс разказа за историята на клуба за годините, в които той е бил начело, за титлите и за неуморния труд на хората, занимаващи се с футбол. Много време отдели за снимки с фенове. И за да докоснат купата на европейските шампиони от 1998 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони