Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

32 млн. евро налива Австрия в частни медии

Лекари в Турция тестваха успешно ваксина срещу COVID-19

В Сливен ще се самоотчитат за водата, спират услугите на ТЕЦ-а по домовете

Инкасаторите в Сливен и областта спират временно посещенията по домовете за отчитане на месечното потребление. Потреблението ще се определя според средномесечната консумация за предходни периоди или чрез самоотчитане на хората, съобщиха от „В и К – Сливен“. Мерките се налагат заради въведеното извънредно положение в страната заради коронавируса.

От водоснабдителното дружество допълниха, че гражданите могат да се самоотчитат, както съобщят даннните от водомерите си по телефона на инкасатора, чрез сайта на дружеството, могат да изпратят снимки на водомера или да пишат на електронните пощи на „В и К – Сливен“ nkaso@viksliven.com, office@viksliven.com. Едновременно с това управителят на дружеството преустановява приемните си дни. Временно се спира и свикването на комисии за установяване на причините за разликите между показанията на общия водомер и сбора от показанията от индивидуалните водомери в многофамилните сгради.

От „Топлофикация – Сливен“ също въведоха мерки за ограничаване на разпространението на вирусните инфекции. Спират всички услуги по домовете, включително извършването на услуги за монтаж на електронни разпределители и водомери. В информационния център на топлоценталата в центъра на града, срещу ДКЦ-1, се въвежда пропускателен режим. Клиентите ще бъдат допускани единично, при стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания, обслужването ще е само на каса.

Мерките ще са в сила до отпадане на опасността от масово заразяване с коронавирус.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.