В търсене на най-добрите места за плаж в София

Потърсихме най-добрите места за плаж в София? Потърсихме най-добрите решения за горещите летни дни? И признаваме, че лайфстайл веригата Pulse Fitness & Spa ни впечатли със загрижеността си и през горещите летни дни за своите клубни членове при това напълно безплатно. Специално за лятото веригата фитнес и спа центрове е създала прохладни точки на открито „Pulse Beachеs”.

Най-добрата алтернатива за плаж в София

Лято е! И ако нямаш възможността в този момент да си на море, ти предлагаме най-добрите според нас алтернативи за плаж в София! Всъщност представяме ти точно три алтернативни места, на които можеш лесно и приятно да събираш бронзов тен в столицата:

Външен басейн Pulse Beach West Park

Със своите 25 метра дължина, и 1.6 / 1.8 метра дълбочина външният басейн на „Pulse Fitness & Spa West Park” на бул. Д-р Петър Дертлиев 60 е идеално място, както за почивка в горещите летни дни, така и за съревнования по кроул.

https://www.youtube.com/watch?v=EGV3RBTkev8&feature=youtu.be

За тези, които търсят уединение и тотален релакс, на разположение е плаж с десетки шезлонги, легла и пуфове, както и външен бар на басейна, от който можете да си поръчвате цеолдневно безалкохолни и алкохолни коктейли, снакове, био сандвичи и плодове.

Водни огледала в “Pulse Fitness & Spa Bulgaria” и “Pulse Fitness & Spa Platinum”

Любителите на красивия бронзов загар ще оценят модерните „водни огледала” в “Pulse Fitness & Spa Bulgaria” на бул. България 132 и „Pulse Fitness & Spa Platinum” на ул. Резбарска 47 с високите  удобни шезлонги, лежащи като че ли върху самата вода.

Всъщност това са специално изградени външни шезлонги, поставени върху водни платформи, наподобяващи салове. Така нареченото „водно огледало“ отразява слънчевата светлина и по този начин предоставя по-равномерно оформен тен, а естествената разхлаждаща способност на водата превръща това изживяване в истински летен разкош.

Бъди Happy, дори и в най-горещите дни в София!

Коментари

Задължително поле