Гаджето на Брад Пит се върна при 68-годишния си съпруг

Моделът Никол Потуралски се върна обратно при съпруга си - Роланд Мери. Това станало ясно, след като двамата били засечени на вечеря с приятели в един от притежаваните от 68-годишния бизнесмен ресторанти в Берлин.

След като прекара последните месеци с холивудския актьор Брад Пит, изкусителката, която тази година поля 27-ия си рожден ден, е отново в обятията на Мери.

Според медии отвъд Океана, звездата от „Имало едно време в Холивуд“ е бил този, който е провокирал раздялата. Причината за това било желанието му да се фокусира върху текущите проблеми с децата си и изборите в САЩ.

Източници, близки до носителя на „Оскар“ издават пред US Weekly, че актьорът винаги е бил реалист относно връзката си с Потуралски. Пит разбирал, че тя няма да е дългосрочна, предвид, че адресната им регистрация с модела е в два различни континента. В допълнение, бившият съпруг на Анджелина Джоли така и не е коментирал публично романса си с красавицата.

Самата Никол също не е говорила конкретно за отношенията си с Пит. Въпреки това тя публикува видео, в което изразява горчивината си от омразата, с която бе залята, когато аферата им стана публична. „Не разбирам защо се пишат такива коментари“, заяви тогава тя, но без да отрича връзката си с холивудската звезда. По това време стана ясно, че Потуралски е в „отворен брак“ с Мери, а самият той нямал против отношенията на жена му с Пит, които според Daily Mail датират от преди една година.

Коментари

Задължително поле