Гаджето на Мегз остава в ареста, но двамата пак се обичат

Любовникът на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз Румен Рончев направи нов неуспешен опит да излезе на свобода, но поне в съда стана ясно, че двамата отново се обичат.

Рончев беше задържан на 10 януари по обвинение в обсебване на автомобил. Става дума за взетия на лизинг мерцедес на Мeгз, който е бил обявен за откраднат през септември м. г., но след това открит на части в имот на братовчед й Антов Лесов. По това дело Мегз е с парична гаранция от 10 000 лв., Лесов е на свобода с най-леката мярка – подписка, а Рончев е в ареста.

„Щетите са възстановени на компанията собственик на колата. А и не може да се говори за обмислено престъпление, ако се е готвела застрахователна измама, каквото обвинение няма, ползата би била за собственика на колата. А за Рончев биха останали някакви части. Това говори по-скоро за глупост, отколкото за обмисленост“, заяви адвокатката на Рончев Светлана Паскалева Съдът обаче постанови, че Рончев е в ареста по-малко от 45 дни и това не е неразумен срок на задържане.

Мегз отново дойде в съдебната зала, но за разлика от миналия път, когато Рончев не искаше да я погледне, сега стана ясно, че са стоплили отношения. „Щетите са възстановени, средствата ни с г-н Рончев са общи“, обясни Мегз пред репортерите. Когато охраната го изведе от залата, Каканашева отново му каза „Обичам те“, но този път Рончев я погледна топло.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право