Две мистериозни убийства разследват край язовир в Негован (обзор) Мъж застрелян с 3 куршума, жена гръмната и разчленена

Две вили са изгорели при пожара край Реброво, очаква се да бъде изпратен хеликоптер

Иран заяви, че танкерът „Грейс 1“ ще отплава от Гибралтар в неделя вечерта

Бананите от Еквадор с кокаина били за румънската мафия Проверяват складове в София, Пловдив и Варна

Улиците на Хонконг се изпълниха с протестиращи въпреки проливния дъжд (СНИМКИ и ВИДЕО)

ДНК проба доказа: Мартин Трифонов е изнасилил и убил детето в Сотиря

Сложна операция в Полша за спасяване на пещерняци

Мария Димитрова от София: Пожелай си спасение и чудесата идват при теб При д-р Емилова жената се избавила от мъртвата хватка на тежки болести

Диетата на Одри Хепбърн Паста, паста и отново паста

Българският ансамбъл грабна злато и бронз на Световната купа в Минск

Турското езеро Туз се оцвети в розово (СНИМКИ и ВИДЕО)

Голям пожар бушува край село Реброво (СНИМКИ)

Гибралтар отново не прие искането на САЩ да не освобождава иранския петролен танкер

Бебе на 40 дни почина от задушаване в Благоевградско

Русия няма да разполага нови ракети в Европа, ако същото направят и САЩ

Ген. Радев и Йотова без шанс на президентските избори

Мария Асенова изчислява какви са шансовете на номинираните за вота.

Предстоят задкулисни игри в битка с кандидата на ГЕРБ

Тежки избори със законови измами и политически игри. Такъв ще бъде президентският вот на 6 ноември. В съчетание с личните хороскопи на номинираните за кандидати за поста на Росен Плевнелиев от БСП и АБВ се очертава агресивен и още по-напрегнат вот. Това сочи астрологичната прогноза на Мария Асенова за „Зодиак“.

Предстои свирепа битка с ГЕРБ, като дори датата на изборите да е друга, тя не би променила шансовете за успех, заложени по рождение в хороскопите на номинираните от левицата.  Това са Илияна Йотова, Янаки Стоилов, проф. Румен Гечев, Михаил Миков, Мая Манолова, ген. Румен Радев, както и Таско Ерменков и Марио Трайков.

Първите, чиято съдба, ще бъде разкрита за „Зодиак“, са фаворитите на левите ген. Румен Радев и евродепутатът Илияна Йотова.

„Датата не може да промени наталните карти и съдбите на кандидатите. Сегашната дата вещае много напрегнат и агресивен вот, в който ще има законови нарушения. Единственото, което би могло да се случи по друг начин, е вотът да бъде хармоничен, спокоен, честен и без агресия, без обвинения, без кражби, без законови нарушения“, категорична е Асенова, която разкрива, че шансовете на Радев и Йотова не са големи.

14012387_10153689394117617_554205536_o

Обреченият лидер 

Ген. Румен Радев

Наталната карта, или личният хороскоп на ген. Румен Радев го определя като много умен мъж, на когото обаче не е заложено да  бъде лидер, казва Мария Асенова.

„За ген. Румен Радев надеждите са много големи. Той е в знака Близнаци. В неговия десети дом на кариерата има Слънце, той блести там. Има и Северен лунен възел, който символизира мечтите на хората, но попада в най-слабия знак Близнаци“, разкрива астрологичните аспекти тя.

По думите й генералът е много дребнав, много изпипва нещата. „Малко чете – много помни. Силен е в работата си, но вдига летвата до едно положение, защото не може да бъде лидер“, категорична е Асенова.

Не може да бъде обединител на народа и не може да бъде президент. Причините за това са в транзитите на планетите, казва още тя. „В неговата натална карта ги няма другите силови планети. Когато наложим транзита за датата 6 ноември върху картата на Радев, има Слънце в опозиция със Сатурн. Това положение е свързано с разочарование, загуба, разбиване на неговата репутация“, разяснява астрологичните аспекти тя.

Негативи за ген. Радев са още променливото му настроение и това, че нервите му не са стабилни. Звездите говорят, че той обича да спори и винаги трябва да е прав. На момента има поведение и говорене, придружени с агресия.

„Така са му подредени нещата в хороскопа, че е склонен към корупционни практики. Ако реши да го направи, ще подходи така, че да не се разбере, че е негово дело. Не понася загубите, много трудно поема обидите“, посочва Асенова.

 

Кариера и работа

Плутон в пълна опозиция с Нептун в шести дом на работата за ген. Румен Радев. Това означава социални и политически промени, но не за добро. Има вероятност той да стане жертва на корупция или да има участие в нея, разяснява астралния аспект Мария Асенова.

По думите й Слънцето в опозиция с Венера при него води до затруднения, противопоставяне и недобри обществени връзки.

Иначе е умен, добре се справя, умее да лавира, но носи огромен негатив, свързан с любовта на хората в този аспект, допълва Асенова.

 

Изводи

Тъй като много надежди се залагат на ген. Румен Радев на предстоящия вот, загубите ще бъдат фатални, категорична е Мария Асенова. Той е податлив на промени и на предателства, което се използва тенденциозно, за да се създаде психоза в ГЕРБ.

13987119_10153689394147617_1932947850_o

Илияна Йотова

Добрият оратор

Личният хороскоп на Илияна Йотова я определя като много аналитична и подробна в начинанията си. Тя обаче притежава избухлив характер, като държи да бъде права във всеки спор. „Ограничена е в действията си. Послушна е в електората и подхожда агресивно, когато трябва да опонира някъде. Дали е права или не, тя използва сила“, сочи наталната й карта според Мария Асенова.

По думите й Йотова е праволинейна и твърда, но не може да има успехи на вота. „При нея има шест квадратури и две опозиции, което означава, че няма шанс на тези избори“, разяснява  астрологът.

Йотова попадала и в най-тежките знаци. „Такъв е Скорпионът, който се „замърсява“ сам с лоши мисли и страхове“, казва още Асенова.

Аспектите са лоши и за пост на вицепрезидент, който широко се обсъжда от левите партии. „При нея присъстват страхове, несигурност, сънува лоши сънища. Отделно начинът й на говорене – деспотичен, агресивен, опитва се да бъде агресивна и безкомпромисна, когато има опозиция срещу нея“, разкрива още хороскопът й според астролога.

Начинът по който са подредени планетите й, не дава добри шансове. Може би ще я наранят или разочароват на тези избори, допълва тя.

 

Кариера и работа

Илияна Йотова е постигнала целите си. Наталната й карта й дава кариера, каквато тя е направила дотук, затова изборната борба не е за нея.

„В десети дом на кариерата на Илияна Йотова има Слънце, има Меркурий, но има и Нептун, който я прави лабилна. Транзитите в са Слънце, Меркурий, но в Скорпион. В шести дом на работата пък има Луна.  При така наложени транзити нейното Слънце е в опозиция с Уран, което вещае неочаквани обрати“, разяснява детайлите Мария Асенова.

Критичен период е в сила за евродепутата. „Враговете стават активни срещу нея. За Йотова това е критичен период, в който ще има трудности“, категорична е Асенова.

 

Изводи

В наталната карта на Йотова са залегнали  войнственост, агресия, лабилност, лоша харизма като говорене и като поведение. Тя е постигнала целите си в кариерата, но на вота няма как да има успехи, чертаят звездите за нея.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (10)

  1. Браво, „Труд“! До там ли паднахте, да печатате пасквилите на някаква шарлатанка за ген. Радев? Впрочем това, което тя се опитва да му приписва, важи ЕДНО КЪМ ЕДНО за един друг, произведен в генерал, с благословията на Ахмед Доган- Борисов: „Променливото му настроение и това, че нервите му не са стабилни. Звездите говорят, че той обича да спори и винаги трябва да е прав. На момента има поведение и говорене, придружени с агресия. Така са му подредени нещата в хороскопа, че е склонен към корупционни практики. Ако реши да го направи, ще подходи така, че да не се разбере, че е негово дело. Не понася загубите, много трудно поема обидите“, посочва Асенова. Много точен портрет на сегашния премиер.

  2. За едно нещо е права гадателката, че ген. Радев би имал успех при ЧЕСТНИ избори: “ Сегашната дата вещае много напрегнат и агресивен вот, в който ще има законови нарушения. Единственото, което би могло да се случи по ДРУГ начин, е вотът да бъде хармоничен, спокоен, честен и без агресия, без обвинения, без кражби, без законови нарушения“, категорична е Асенова. И аз твърдя същото. Левицата няма смисъл да участва, ако изборите са фалшифицирани както досега и после Съдът отказва касирането им, както за Местни избори 2015 г., даже при 100 % фалшифицирани протоколи. Такъв хаос и масово преправяне и подписване на протоколите с фалшиви цифри и фалшиви подписи не е никаква демокрация и няма смисъл да се лъжем, че това са нормални избори. Купеният вот е отделна история.

  3. Е, щом астролозите са толкова вещи за бъдещето, няма защо да се хабим с избори. Да им предложим списък с кандидати, те да кажат, кой ще бъде избран и направо да го назначим – ще спестим и някой лев 😉 А иначе астролозите са като малко метеоролозите. Някъде през 90-те за деня на метеоролога направиха интервю с М. Празников, мисля че беше. И накрая той завърши така: „Метеорологията е велика наука, но все пак всичко зависи от времето” 🙂

  4. Ами щом астролозите са толкова вещи за бъдещето, няма защо да се хабим с избори. Да им предложим списък с кандидати, те да кажат, кой ще бъде избран и направо да го назначим – ще спестим и някой лев 😉 А иначе астролозите са като малко метеоролозите. Някъде през 1990-те за деня на метеоролога направиха интервю с М. Празников, мисля че беше. И накрая той завърши така: „Метеорологията е велика наука, но все пак всичко зависи от времето” 🙂

  5. Щом БСП стои зад кандидата никои няма да гласува за него

  6. Господи, прости им… Радев нямал възможност да бъде лидер. Е питам да не би като командир на ескадрила, на полк, на бригада…, на база….на вид въоръжени сили да е прилежна ученичка. Радев е изявен лидер. Категорично… Май май сегашния ни президент е лидер? Боже прости им….

  7. Без астролози, шамани и стъкмисти с техните предсказания и стъкмистики знаем, че свинефермата герб и бойко мършата ще фалшифицират за пореден път резултатите от изборите и ще сложат поредния поредния слабоумен олигофрен да президентства.

  8. DA POPITAME ALENA ? MNOGO ZNAE NO PRAVI GRESKI ? UVI ! ZA KRIZA ZA EMIGRATI NIKOI NE GOVORI ? POSLE NE ZNAEM TOCNI IMENA NA ,,,,,KANDIDATI ; NO NAISTINA MOZEM DA SPESTIM NAKOI LEV AKO ASTOLOZITE ZNAIT POSLE AKO ALENA ZNAE TOLKOVA MNOGO DA KAZA ! 1 KOGA I KA K STE ZAVARCI IMIGRANSKATA VALNA ? 2 DA KAZE NA NASITE UPRAVNIZI KAK DA SI PODPISVAT DOGOVORI MEZDUNARODNI ZADA PLASTA BG GRAZDANINA 3 DA KA ZE IZCISLI KAK SE PROME BALGARSKIAT ETNOS 4 ZASTO IMA 2 TURSKI PARTTI ? ZASTO BALGARITE SA ZASPALI I GLASUVAT EI TAKA NE SA PROGRAMA ZA COVEK OT EDI KOI SI PARTIA CETE I REDOVNO XOROSKOPITE NE PROPUSKAM SPISANIE NO SE POVRARA : LICNA GONA NA RAZPLARTA , KARMA I TKA NATATAK NASCIT PREXOD NKOGA NAMA DA SVARSCI ( DA OBESNI ZA MUTRI VIS I DRUGI ) POSLE DA POSAVETVA KAK DA SE SABIRAT DANAZI ZASTOTO MUXLOVZI PO MORETO I BALKAN A NE PLASTAT DA NAZI !

  9. Подлите мръсни команоиди, понеже знаят че ще загубят изборите казват предварително, че те ще бъдат фалшифицирани въпреки че знаят че това е точно техен патент.По големи изобретатели и фалшификатори в света от тях няма.А по отношение на генерал Радев мога да кажа, че само дето се е съгласил да бъде кандидат за президент на една мръсна,терористична и забранена от закона в много страни по света партия значи че и той е същото долно мекере.За мен той не е български генерал.Той става идеално за шумкарин и да краде сирене от хорските мандри.

  10. тая овца като и гледам джуките , сигур прави прогнози на уйова глава га прави свирки , тук ще да е добра

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.