Ген. Радев и Йотова без шанс на президентските избори

Мария Асенова изчислява какви са шансовете на номинираните за вота.

Предстоят задкулисни игри в битка с кандидата на ГЕРБ

Тежки избори със законови измами и политически игри. Такъв ще бъде президентският вот на 6 ноември. В съчетание с личните хороскопи на номинираните за кандидати за поста на Росен Плевнелиев от БСП и АБВ се очертава агресивен и още по-напрегнат вот. Това сочи астрологичната прогноза на Мария Асенова за „Зодиак“.

Предстои свирепа битка с ГЕРБ, като дори датата на изборите да е друга, тя не би променила шансовете за успех, заложени по рождение в хороскопите на номинираните от левицата.  Това са Илияна Йотова, Янаки Стоилов, проф. Румен Гечев, Михаил Миков, Мая Манолова, ген. Румен Радев, както и Таско Ерменков и Марио Трайков.

Първите, чиято съдба, ще бъде разкрита за „Зодиак“, са фаворитите на левите ген. Румен Радев и евродепутатът Илияна Йотова.

„Датата не може да промени наталните карти и съдбите на кандидатите. Сегашната дата вещае много напрегнат и агресивен вот, в който ще има законови нарушения. Единственото, което би могло да се случи по друг начин, е вотът да бъде хармоничен, спокоен, честен и без агресия, без обвинения, без кражби, без законови нарушения“, категорична е Асенова, която разкрива, че шансовете на Радев и Йотова не са големи.

14012387_10153689394117617_554205536_o

Обреченият лидер 

Ген. Румен Радев

Наталната карта, или личният хороскоп на ген. Румен Радев го определя като много умен мъж, на когото обаче не е заложено да  бъде лидер, казва Мария Асенова.

„За ген. Румен Радев надеждите са много големи. Той е в знака Близнаци. В неговия десети дом на кариерата има Слънце, той блести там. Има и Северен лунен възел, който символизира мечтите на хората, но попада в най-слабия знак Близнаци“, разкрива астрологичните аспекти тя.

По думите й генералът е много дребнав, много изпипва нещата. „Малко чете - много помни. Силен е в работата си, но вдига летвата до едно положение, защото не може да бъде лидер“, категорична е Асенова.

Не може да бъде обединител на народа и не може да бъде президент. Причините за това са в транзитите на планетите, казва още тя. „В неговата натална карта ги няма другите силови планети. Когато наложим транзита за датата 6 ноември върху картата на Радев, има Слънце в опозиция със Сатурн. Това положение е свързано с разочарование, загуба, разбиване на неговата репутация“, разяснява астрологичните аспекти тя.

Негативи за ген. Радев са още променливото му настроение и това, че нервите му не са стабилни. Звездите говорят, че той обича да спори и винаги трябва да е прав. На момента има поведение и говорене, придружени с агресия.

„Така са му подредени нещата в хороскопа, че е склонен към корупционни практики. Ако реши да го направи, ще подходи така, че да не се разбере, че е негово дело. Не понася загубите, много трудно поема обидите“, посочва Асенова.

 

Кариера и работа

Плутон в пълна опозиция с Нептун в шести дом на работата за ген. Румен Радев. Това означава социални и политически промени, но не за добро. Има вероятност той да стане жертва на корупция или да има участие в нея, разяснява астралния аспект Мария Асенова.

По думите й Слънцето в опозиция с Венера при него води до затруднения, противопоставяне и недобри обществени връзки.

Иначе е умен, добре се справя, умее да лавира, но носи огромен негатив, свързан с любовта на хората в този аспект, допълва Асенова.

 

Изводи

Тъй като много надежди се залагат на ген. Румен Радев на предстоящия вот, загубите ще бъдат фатални, категорична е Мария Асенова. Той е податлив на промени и на предателства, което се използва тенденциозно, за да се създаде психоза в ГЕРБ.

13987119_10153689394147617_1932947850_o

Илияна Йотова

Добрият оратор

Личният хороскоп на Илияна Йотова я определя като много аналитична и подробна в начинанията си. Тя обаче притежава избухлив характер, като държи да бъде права във всеки спор. „Ограничена е в действията си. Послушна е в електората и подхожда агресивно, когато трябва да опонира някъде. Дали е права или не, тя използва сила“, сочи наталната й карта според Мария Асенова.

По думите й Йотова е праволинейна и твърда, но не може да има успехи на вота. „При нея има шест квадратури и две опозиции, което означава, че няма шанс на тези избори“, разяснява  астрологът.

Йотова попадала и в най-тежките знаци. „Такъв е Скорпионът, който се „замърсява“ сам с лоши мисли и страхове“, казва още Асенова.

Аспектите са лоши и за пост на вицепрезидент, който широко се обсъжда от левите партии. „При нея присъстват страхове, несигурност, сънува лоши сънища. Отделно начинът й на говорене - деспотичен, агресивен, опитва се да бъде агресивна и безкомпромисна, когато има опозиция срещу нея“, разкрива още хороскопът й според астролога.

Начинът по който са подредени планетите й, не дава добри шансове. Може би ще я наранят или разочароват на тези избори, допълва тя.

 

Кариера и работа

Илияна Йотова е постигнала целите си. Наталната й карта й дава кариера, каквато тя е направила дотук, затова изборната борба не е за нея.

„В десети дом на кариерата на Илияна Йотова има Слънце, има Меркурий, но има и Нептун, който я прави лабилна. Транзитите в са Слънце, Меркурий, но в Скорпион. В шести дом на работата пък има Луна.  При така наложени транзити нейното Слънце е в опозиция с Уран, което вещае неочаквани обрати“, разяснява детайлите Мария Асенова.

Критичен период е в сила за евродепутата. „Враговете стават активни срещу нея. За Йотова това е критичен период, в който ще има трудности“, категорична е Асенова.

 

Изводи

В наталната карта на Йотова са залегнали  войнственост, агресия, лабилност, лоша харизма като говорене и като поведение. Тя е постигнала целите си в кариерата, но на вота няма как да има успехи, чертаят звездите за нея.

 

Коментари

Задължително поле