Нови актове за разходки на открито във Варна Изписаха трима излекувани от COVID-19

5 са новите случаи на коронавирус у нас

Италиански микробиолог: Болните от COVID-19 с леки симптоми трябва да бъдат изолирани в специални центрове

Нова заповед: На обществени места задължително с маска

Удължиха забраната за полети от Китай, Южна Корея, Иран, Италия и Испания

Препоръчват цистерни с вода на полето за лична хигиена

Шеът на испанския кризисен щаб – с коронавирус

Теменужка Петкова: Към момента енергийният сектор е стабилен

Фирма за ученически униформи дари маски за детската хирургия в МБАЛ „Св. Анна“

Китай пусна комикс „Махай се, COVID-19!“ Вирусът мрази чистия въздух и се плаши от лекарите

Община Каолиново превежда 10 000 лв. на МБАЛ-Шумен

VIVACOM и United Group даряват 900 000 лв. на Министерството на здравеопазването

ЕК представи насоки за ограниченията по границите, свързани с епидемията

Варна с над 300 легла за болни от коронавирус Болниците в града чакат дарение от респираторни апарати

Петър Андронов, председател на Асоциация на банките в България: Работим интензивно, за да можем да предприемем мерки, които да помогнат на хората и бизнеса, засегнати от COVID-19

Георги Гергов в открито писмо: Корнелия Нинова не е приятел на истината

Снимка: Архив

Областният лидер на БСП –Пловдив Георги Гергов не остана длъжен на председателя на Националния съвет на червената партия Корнелия Нинова и в открито писмо до нея и медиите я обвини, че „не е приятел на истината”. След като напусна националното ръководство на столетницата заради скандала „ЦУМ-гейт”, Гергов преди няколко дни заяви, че „всеки председател на БСП си отива и че ще е по-добре Нинова да си отиде по-рано”. От своя страна Корнелия Нинова го репликира, но Георги Гергов реши да й каже още „някои неща” в открито писмо. Ето и неговият текст:

„Уважаема госпожо Нинова, преди да затворим страницата по случая Георги Гергов, добре е да си кажем още някои неща, защото човек, дори често да си служи с неистини трябва да го прави с мяра. Много добре знаете, че по Ваше предложение отговарях за коалиционната политика в БСП. В това си качество съм се срещал с ръководствата на почти всички български партии. Политическа партия ГЕРБ не прави изключение. За резултатите от всяка среща съм Ви информирал лично. Когато се учудвате, че съм разговарял с политическа партия ГЕРБ Вие се показвате като човек, който не е приятел с истината.  Твърдението, че „интервюто на Георги Гергов е най-добрият пример за паралелна държава и за задкулисие, срещу което се обявих на конгреса, на който бях избрана“ е невярно. Ако това е вашето разбиране за задкулисието и паралелната държава, то Вие се борите срещу нещо друго и лично можете спокойно да си останете част от задкулисието. Относно ходенето ви в Пловдив, поканата с открито писмо и съдържанието на не съвсем лицеприятния разговор, за който говорите. Пред очите на публиката и присъствалите Вие подменяте нещата. Защо употребих думата „инкогнито“, Вие най-добре знаете. Относно това дали ви е страх като заявявате: „Не ме е страх, заявявам категорични и принципни позиции, това е промяна на прехода, която цялата политическа класа, обвързана с икономически връзки окраде този народ“ по-важното е дали си давате сметка къде стоите лично Вие в този преход.”

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Хубаво е когато червените лапачи се самоизяждат.

  2. Всичко се знае но „отвътре“ започнаха да си вадят кирливите ризи.всичко това е вярно,т.е. че единия и другия и трети открадоха България за жълти стотинки. Прости народе още им вярвай и стой с кръстени ръце.затова не се оплаквай чеминималната пенсия е 180 лв а средната 300лв.мизерствай и ходи със скъсани дрехи.а те гуляят пръщят от охолство. Още търпи докато издъхнеш. Защото не ги изритаме веднъж завинаги от парламента и навсякъде където ги видим. Гласувай пак за тях. протести докато си тръгнат тези мерзавци и пладнешки обирджии.

  3. мнението на гергов съвпада с това на герб-не била приятел на истината,според гергов,а според герб-госпожа лъжа.Двете мнения са двете страни на една и съща монета.

  4. Абе тоя мангал гергов от къде вади такова самочувствие? Очевадно е, че работи по поръчка на парцала Борисов, защото Нинова му изкарва кирливите ризи ежедневно, а на боко това не му е по душа.

  5. Гергов ще я размаже тая пача!

  6. Познавам Гергов още от времето когато беше директор на свинекомплекса в Маноле и когато го разследваха за липсващата 4000 тона американска царевица. Явно и на мафиотите от БСП той им е дошъл в повече.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.