Георги Гергов от Бузлуджа: БСП ще пребъде! Всички вестникарски герои скоро ще се отидат, но ние ще останем

Областният лидер на БСП-Пловдив Георги Гергов се изкачи в събота навръх Бузлуджа редом със своите съпартийци и на историческата поляна декларира твърдата си увереност, че столетницата ще пребъде и че левицата скоро отново ще е на ход.

„Всички вестникарски скоро ще си отидат, но ние ще останем. И когато трябва да се спасява България, ще бъдем отново ние. БСП направи всичко възможно, пренебрегна себе си, когато приемаше Конституцията, която имаме. Защото сега, когато сме в кризата, въпреки че не я признават, пак БСП е реалната партия, която стои на краката си. Ние сме на ход, дори и да ни биха този път, БСП ще пребъде. Ние вярваме в идеята! Всеки има емоция, всеки има свое виждане за нещата, но има нещо много важно – тази партия винаги е жертвала, дори и себе си заради хората“, декларира Георги Гергов. Той бе начело на групата от Пловдивска област и заедно с представители на младежката организация на БСП, депутатите от региона Теодора Халачева, Георги Търновалийски и Манол Генов, кмета на Садово Димитър Здравков, общински съветници и социалисти от региона засвидетелстваха своята признателност към първооснователите.

Според Георги Гергов 126 години след основаването си БСП за разлика от всички нови формирования и партийки си остава единствената истинска партия. „Ние сме българи, ние сме патриоти, ние сме истински. Да, мачкат ни днес, но те са за кратко. Ние рано или късно ще защитаваме и ще претворим своите идеи и програми в управлението на страната и ще сме щастливи, че живеем нормално, че сме в Европейският съюз, че обичаме Русия, че сме истински, че сме българи. И в този момент не е важно, дали сме разделени на два, три, пет или десет лагера. По-важно е нашата партия да просъществува, да премине кризите, да успеем в този тежък период. Не да имаме 80 народни представители, ние трябва да управляваме България, не заради нас, а заради хората. Ние сме положителните герои. Няма нито един човек, който, независимо от своето лично да не мисли в сърцето си за партията, за това какво ще направим за партията. Ние вярваме в това и хората ще го разберат!“, категоричен бе Георги Гергов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. вие Преебъъдохтееее бееее вижте какво беше при вас , какво е сега. Никой не ви вярва. Не заблуждавайе хорицата,…и те отвориха очи

  2. Какво братство,какво другарство,под ръка на хорото се хващат от милиардера до клошара,каква сила на идеите,какво единство!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.