ГЕРБ да направи правителство и да спаси държавата от пропадането, поискаха от Рашидов в Бачково и Нареченски бани

С  тревога за съдбата на курорта бе посрещнат водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов в селата Нареченски бани и Бачково, община Асеновград. Той бе придружен от областния координатор Георги Мараджиев и от кандидата за народен представител д-р Иван Червенков.

В Нареченски бани, един от най-известните балнеолечебни курорти за заболявания на нервната система в България, поискаха от Рашидов гаранции, че ГЕРБ ще направи редовно правителство, което ще помогне за възстановяване на сградите на балнеосанаториумите и занемарения парк, който е част от лечебната инфраструктура на населеното място.

„В момента те са в лошо състояние и имат нужда от цялостен ремонт, за да върнат предишната слава на курорта“, подчерта кметът на Нареченски бани Димитър Бакалски.

„Където съм дал мъжка дума, спазил съм я. Спечели ли ГЕРБ изборите убедително, ще стабилизираме България и ще обърнем поглед към всички райони, както сме го правили по време на нашите управления. Затова - гласувайте с разум, гласувайте за ГЕРБ-СДС“, призова  водачът на листата на ГЕРБ-СДС.

И хората, които се срещнаха с Рашидов в Бачково, споделиха притесненията си от галопиращите цени и добавиха, че са изгубили доверие във властта при управлението на “Промяната“, което остави след себе си само проблеми за решаване и нищо съградено.


„Има надежда и тя е в стабилно правителство и парламент. За да стане това обаче, ГЕРБ-СДС трябва да победи на тези избори убедително, за да има мнозинство и да състави редовен кабинет“, подчерта по време на срещата Мараджиев.
Представителите на ГЕРБ заедно с Вежди Рашидов посетиха и Бачковския манастир, където Рашидов е помогнал преди години за възстановяване на магерницата в святото място. Освен това по време на управлението на ГЕРБ манастирът получи над 3 милиона за  цялостната реставрация на обителта.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2022. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика