ГЕРБ закрива националната си кампания в зала "Колодрума" в Пловдив

При следващ управленски мандат от ГЕРБ ще надградят борбата с корупцията, с бюрокрацията и с контрабандата, уверява Бойко Борисов.

ГЕРБ ще закрие националната си предизборна кампания този петък в многофункционалната спортна зала "Колодрума" в Пловдив, където се очакват над 6500 привърженици на партията. На мястото на спортното поле ще бъде изградена сцена, около която ще бъдат поставени близо 1000 стола, тъй като се очаква най-голямата зала в града под тепетата да се окаже тясна за привържениците на ГЕРБ от региона и страната. По тази причина закриването на кампанията е преместено от обичайното си място - Античния театър, в "Колодрума".

Попдивата Мария Илиева, група "Сигнал", пловдивското трио "Сопрано", фолклорен ансамбъл "Тракия" и солистката на хор "Ангел Букорещлиев" Любомира Петрова ще подгреят публиката от 16 до 17 часа, когато на сцената ще се чакат лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов и водачите на листите във всички многомандатни райони в страната.

Сред ВИП-гостите се очаква да е Антонио Лопес, секретар на Европейската народна партия (ЕНП), чийто член е ПП ГЕРБ. Всичко ще се предава на 3 огромни екрана, а събитието ще бъде заснемано от 4 камери с най-висока резолюция.

Коментари

Задължително поле