ГЕРБ-Куклен възстанови стара чешма в центъра на града

Старата чешма в центъра на Куклен бе възстановена със средства на общинската организация на ПП ГЕРБ в града. Порутеното съоръжение, което от години не е работило, бе изцяло преобразено с 4000 лева. На освещаването на новата чешма от отец Иван от местната църква „Света Богородица“ присъстваха водачът на листата на ГЕРБ-Пловдив област ген. Константин Попов и кандидатите за народни представители д-р Христо Грудев, Евелина Апостолова, Силвия Хубенова, Илия Димов, Илица Даскалова и Тодор Лозанов, лидерът на ГЕРБ-Куклен Борислав Аргиров, председателят на ОбС Куклен Пламен Гошев и областният ръководител на ГЕРБ Розалин Петков.

„Водата е символ на живот. Прекрасно е, когато извършиш добро дело за другите и то остане след тебе. Сигурен съм, че ще се върне при хората, които са го направили. Нека водата в тази чешма никога не пресъхва. Пожелавам на всички в Куклен да продължават да градят и да вършат добри дела“, бяха думите, с които ген. Константин Попов откри новата придобивка на града. „С тази чешма доказахме за пореден път, че политиката на ГЕРБ, дава реални резултати. Затова на 26 март гласувайте с бюлетина номер 11“, призова кандидат-депутатът Илица Даскалова.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.