ГЕРБ стартира общински събрания за номиниране на евродепутати

Снимка: Архив

Националният предизборен щаб на ГЕРБ днес проведе поредното си заседание. По време на него предизборният щаб разгледа решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ за утвърждаване на критериите за номиниране на евродепутати. Това съобщиха от партийния пресцентър.

Предизборният щаб разгледа и утвърдените от ИК процедури за стартиране на общински номинационни събрания в цялата страна. На тях ще бъдат номинирани кандидати за членове на Европейския парламент от ПП ГЕРБ и изборът ще стане съгласно приетите от ръководния орган на партията критерии. В рамките на заседанието бе взето решение общинските събрания за номиниране на кандидати за европейски депутати да приключат до 20 февруари 2019 г.

Националният предизборен щаб на ГЕРБ обсъди и актуални организационни въпроси във връзка с предстоящата тази неделя (20 януари 2019 г.) Национална работна среща на ПП ГЕРБ в НДК. В нея ще вземат участие близо 2000 души, които са народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ.

Коментари

Задължително поле