ГЕРБ с гаранция към КРИБ за ниски данъци

Студентите ще знаят, че след обучението, ще имат възможност за реализация

Категорични сме, че данъците не трябва да бъдат вдигани. Само по този начин можем да върнем висококвалифицираните и добре образовани кадри в България. Това заявиха представители на най-големите работодателски организации КРИБ и АИКБ на среща, организирана от ГЕРБ-София.

В дискусията на тема “Бизнесът и висшето образование” водачите на 23 и 24 МИР на ГЕРБ в София Томислав Дончев и Владислав Горанов, заедно с заместник-председателят на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Настояваме именно това, което е заложено и в програмата на ГЕРБ, да бъде изпълнено, подчертаха представителите на работодателските организации. Томислав Дончев декларира по настояване на КРИБ категоричен ангажимент за запазване на данъчната система с цел прогнозируемост и възможности за инвестиции в образованието.

“Ние искаме да имаме образована нация, младите да знаят, че след обучението, ще имат възможност за реализация. ГЕРБ гарантира ежегоден ръст на средствата за образование в държавния бюджет и двойно увеличение на учителските заплати в рамките на четиригодишен управленски мандат”, стана ясно по време на дискусията. Зам.-председателят на ГЕРБ Йорданка Фандъкова заяви ангажимента на партията да продължи да провежда реформите в сектор “Образование и наука” в диалог и с участието на всички заинтересовани страни.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле