Германски треньор яхна Jaguar

Юлиан Нагелсман подкара F-Type и стана посланик на марката

Култовият треньор Жозе Моуриньо не е единственият футболен корифей с афинитет към бързите коли на Jaguar. Неговият млад германски колега Юлиан Нагелсман също харесва британската марка и се ангажира да бъде неин посланик в Германия. За да изпълнява новите си функции, 30-годишният Нагелсман скочи в кабриолет F-Type със сребрист цвят. Със спортния модел той ще обикаля стадионите в Бундеслигата и ще лети по немските магистрали, където няма ограничения на максималната скорост на движение.

Нашумелият Юлиан Нагелсман на два пъти поред бе избран за най-добър треньор в Германия, след като класира скромния клуб „Хофенхайм” в два поредни сезона на четвърто и на второ място, а преди това го спаси от изпадане. Той пое поста на 28-годишна възраст и стана най-младият треньор в историята на Бундеслигата, като впоследствие съдбата го срещна и с „Лудогорец” в Лига Европа.

19-2-6kol

Новият посланик на Jaguar е известен с някои крилати лафове. В едно интервю той разкрива, че най-добрите тактически идеи му хрумват, когато е в... тоалетната: „Там хората четат вестници или ровят в телефона си, а аз обмислям какво правим в тренировките. Така ми идват най-добрите идеи, защото намирам спокойствие...”

19-3-6kol

Нагелсман избрал да шофира кабриото на Jaguar поради факта, че е любител на мотоциклетите и на карането без таван над главата. Дори в по-хладни дни той сваля подвижния покрив на своя F-Type и се наслаждава на вятъра и на хитовете на любимата си група „Ред Хот Чили Пепърс”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили