Гледайте „Имало едно време...в Холивуд”, за който Брад Пит получи първия си Оскар като актьор, в А1 Видеотека

Всяка година наградите „Оскар” събират на червения килим много звезди от всички точки на света. Тази пищна и важна за киното церемония на пръв поглед може и да изглежда като панаир на суетата – рокли, бижута, обувки, блясък, но тя е и събирателен образ на магията на киното, от която всички се увличаме. И тазгодишното събитие не направи изключение от тази бляскава феерия.

Един от световните филмови идоли – Брад Пит получи тази нощ първия си Оскар като актьор за поддържаща роля в един от филмите с най-много номинации тази година -най-новият филм на Куентин Тарантино „Имало едно време...в Холивуд”. Филмът бе номиниран в 10 категории, между които за най-добър филм, за режисура, за най-добър сценарий и за операторско майсторство. Напълно заслужено журито присъди и награда за сценография на историята, чието действие се развива през 60-те години.

Ако все още не сте успели да гледате този задължителен за гледане холивудски хит, вашият билет за носители на Оскар е А1 Видеотека. Тя е на разположение на клиентите на новата интерактивна телевизия A1 Xplore TV и дава възможност да гледате хитови заглавия от Холивудските студиа в уюта на своя дом, с кристално качество на картината и със забележително точни субтитри.

„Имало едно време...в Холивуд” e девети филм в режисьорската кариера на Куентин Тарантино. Освен, че е най-скъпият филм на режисьора досега, реализиран с бюджет от 90 милиона долара, филмът е и неочаквано различен, носталгичен, красив като романтично обяснение в любов. „Имало едно време…в Холивуд” предлага на зрителите едно лично кинопътуване, назад към края на 60-те години на миналия век в Холивуд. Това е едно по Тарантиновски забавно и доста приятно кинопътуване в компанията на звездния актьорски тандем (за първи път заедно в пълнометражен филм) - Леонардо Ди Каприо и Брад Пит, които видимо изпитват искрено удоволствие, докато играят почти екранни братя за най-голяма радост и на публиката. Сред останалите награди на „Имало едно време…в Холивуд” са: три награди „Златен глобус“ – за филм, за режисура и за най-добра поддържаща роля при мъжете (на Брад Пит), както и БАФТА – за поддържаща мъжка роля на Брад Пит и наградата на Американската Гилдия на актьорите – отново за изпълнението на Брад Пит.

Привлекателният за публика от всички възрасти „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят” - с номинация за най-добър анимиран филм, също е част от заглавията, налични в А1 Видеотека. Той разказва за тийнейджъра викинг Хълцук и младия дракон Нощен бяс, които са неразделни още от първата си среща, но приятелството им е подложено на тест.

Какво всъщност е А1 видеотека?

Това е услуга, до която имат достъп клиентите на интерактивната телевизионна платформа – A1 Xplore TV. Те имат възможност да гледат хитови филми от каталога на големите холивудски филмови компании като Sony Pictures, Universal Studios и Paramount Pictures само няколко месеца след кино премиерата им. Тази услуга е част от стратегията на компанията да осигури достъпно премиум съдържание на потребителите и възможност да гледат един и същи филм колкото пъти поискат в рамките на 48 часа, да връщат сцените, които ги вълнуват или са пропуснали; да спрат филма, когато им се налага и след това да продължат да го гледат от мястото, където е спрян.

Каталогът на А1 Видеотека предлага на потребителите голямо разнообразие от жанрове и съдържание за представителите на всички възрастови групи. Тя предлага на феновете на седмото изкуство достъп до топ заглавия на достъпна цена, без да се налага да се разделят с уюта на своя дом. Клиентите на интерактивната телевизия на А1 могат да наемат филмите лесно и удобно – директно от екрана на своя телевизор, а сумата се добавя автоматично към месечния им абонамент.

Сред топ заглавията във видеотеката на А1, които могат да избират феновете на холивудското кино са също и филмовите хитове: „Момчета за пример”, „Енгри бърдс”, „Нас”, както и новият музикален филм на Дани Бойл „Вчера си е вчера”, „Имението Даунтън”, „Бързи и яростни: Хобс и Шоу”, „Сами вкъщи 2” и „Дора и градът на злото”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино