Глория пребори Covid-19: Излизаш от бурята смирен, нищо не е същото

Глория, която преболедува Covid-19 в първите дни на 2021-а, вече се чувства добре и за първи път след изписването си от болницата прави изявление към последователите си в социалните мрежи.

Попфолк звездата благодари на лекарите и всички, помогнали й в този тежък период.

“Поклон пред най-смелите хора, които съм срещала в живота си – лекарите на първа линия! Усмихнати, даряващи надежда, умения, готови да помогнат и успокоят! Благодаря на белите ангели от ВМА! Благодаря на приятелите ми, за това, че бяха до мен и не ме оставиха, значи съм докоснала сърцата ви по някакъв начин, щом ви имам дори и в този момент! Много колеги загрижени, пишеха почти всеки ден – страхотни сте! На почитателите си, благодаря за подкрепата“ – с вълнение пише тя.

„С някои хора си простихме и преоткрихме! И когато излезеш от бурята, вече нищо не е същото!…“ – категорична е певицата, която подчертава:

“Излизаш смирен, различен, повече от всякога човек, бяхме се самозабравили с тази глупава суета! Взех си уроците, плаках, видях се толкова уязвима и малка! Склоняваш глава, благодариш на Бог за шанса, който ти дава за промяна и продължаваш напред, защото животът е прекрасен, семейството ми ме очаква и има нужда от мен, както и аз от тях! Не подценявайте вируса, бъдете бдителни! Пожелавам здраве на вас и вашите близки! Думичката “Благодаря“ днес ме кара да се чувствам щастлива, повече от всякога…“

Публикацията на Глория събра хиляди харесвания и коментари. Много от феновете й я поздравиха, че вече е здрава, тъй като съвсем скоро й предстои да стане баба - дъщеря й Симона е в напреднала бременност и очаква първото си дете.

Коментари

Задължително поле