Глория се влюби в Гърция

Лятото на 2018-а ще остане завинаги в сърцето на Глория. Певицата преоткри красотата на Гърция и Средиземно море, още повече, че там избра да заснеме своите два нови видеоклипа - “Добре дошла, скитнице“ и “Не те давам“, съобщава planeta.tv.

В Гърция изпълнителката намери себе си, като се впусна в нова спортна авантюра. Тя се нарича падъл борд сърф - лека и все по-бързо добиваща популярност разновидност на сърфа. През юли Глория за първи път се качи на дъската и се зарече до края на лятото да усвои тънкостите на този морски спорт. Последните й снимки в социалните медии доказват още веднъж пословичната упоритост и хъс на звездата в достигането на поставените цели.

“Лудостта ми отива. И да искам, не мога да бъда друга! Нямам време за монотонни неща!“, категорично заявява примата на модерния фолк.

И септември ще бъде също толкова вълнуващ месец за изпълнителката, защото й предстоят много срещи с вярната й публика, а на 30-и рожден ден има нейната пораснала дъщеря Симона Загорова. На 1 октомври, в Световния ден на музиката, Глория и музикална компания “Пайнер“ пък ще отбележат своята дългогодишна успешна съвместна дейност.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица