Годеникът на Дженифър Лопес подготвял предложението 6 месеца

Бейзболната звезда Алекс Родригес гостува в предаването The Tonight Show Starring Jimmy Fallo, където разкри, че му е била необходима половин година, за да планира перфкетното предложение за брак, с което да поиска ръката на Дженифър Лопес.

"Планирах всичко 6 месеца. Когато отидохме на Бахамите, три дни преди да й предложа, ходих на плажа, за да репетирам. Исках да се случи когато залезът е най-красив. Първият ден слънцето заляза в 6:27, вторият - 6:29, а на третия заваля. Затова реших да го направя в 6:29 и беше перфектно", призна Алекс.

 

View this post on Instagram

 

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Алекс Родригес предложи брак на Джей Ло на 9-ти март и според него е рано да планират сватбата, тъй като все още празнуват годежа. Освен това, графиците и на двамата са изключително натоварени, което прави планирането още по-трудно.

Дженифър пусна нова песен ("Medicine") в началото на месец април, в момента се снима във филма "Hustlers", който ще излезе по кината на 19 септември, а Алекс разкри, че годеницата му ще участва и в друга лента - "Marry Me", която ще започне да се снима това лято и най-вероятно ще излезе догодина. Колкото до Алекс, той се е посветил изцяло на бейзбола.

Въпреки заетостта и на двамата, двойката все пак възнамерява да стигне до сватба, но най-вероятно това ще се случи през 2020/21, когато открият време да я организират.

Джей Ло и Алекс Родригес са заедно от 2 години, въпреки че се познават от поне 14. В момента живеят заедно с 4-те си деца, като всеки има по 2 от предните си бракове, и не е известно дали годениците възнамеряват да имат свое общо дете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица