Гомес сам си би дузпата от „Левски“

Жорди Гомес сам си би дузпата от „Левски“ с пропуска, който направи в началото на мача срещу „Славия“ в злополучния финал за Купата на България. Ръководството на „сините“ ще предложи на испанеца да прекратят взаимоотношенията си след края на сезона.

Гомес е един от най-скъпоплатените играчи на "Герена" с нетно възнаграждение от 15 хиляди евро на месец. През сезона халфът игра на приливи и отливи. Общо попаденията му са 5 в 37 срещи.

Срещу „Славия“ в сряда той сам пожелал да бие дузпата, въпреки желанието и на Паулиньо, Фелипе Нашименто, Серджиу Буш и Роман Прохазка. Бившият играч на „Уигън“ пропиля наказателния удар, а по този начин и възможността да изпълни договора си с „Левски“. Гомес има контракт за още 12 месеца, но самият той призна преди дни, че това не значи нищо и ще има разговори с клубната управа след края на кампанията.

32-годишният полузащитник на практика изигра и последния си мач за „сините“. Той е наказан за следващите два от оставащите 3 двубоя в първенството - срещу „Лудогорец“ в Разград и ЦСКА. Именно след тях се очаква да има яснота дали „Левски“ ще запази шансове за класиране в Лига Европа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ