Гордън Рамзи отслабнал с 25 кг, след като спрял млечните продукти

Професионалният готвач Гордън Рамзи е безумно взискателен в кухнята, но именно заради работохолизма му и стресиращото ежедневие, постепенно той напълнява драстично и дори жена му поставя ултиматум, когато достига до 115 кг.

Той решава да се вземе в ръце, наемайки си личен треньор и започвайки безмлечна диета, благодарение на което сваля 25 кг за отрицателно време.

Във фитнеса Гордън залага на кардиото - тичане, плуване и колоездене, като с времето задобрява и дори се включва в триатлони.

Готвачът се отказва от млякото и млечните продукти, заменяйки ги с ядкови такива (фаворит му е бадемовото мляко), и килограмите започват да се топят. Той "развива" навика да пие по много вода, включително и преди хранене, като така контролира по-лесно порциите си.

Промяната при него е не само външна - Рамзи дълго време се е чувствал неуверен в кожата си, подтиснат и ленив, но след отслабването това вече не е така, и той е много по-щастлив с живота си. За него е важно да поддържа здравословен баланс и да не изпада в крайности, когато става дума за здравето му.

Коментари

Задължително поле