Дневен хороскоп на Алена за вторник, 15.10.2019

На 15 октомври 2019 да почерпят

Ново дъно: България счупи рекорд за домакинска загуба

На два пъти спряха България – Англия, гостите отказват да играят

10 ранени при сблъсъци на летището в Барселона

Английски фенове се биха на „Витошка“, има ранен

Офертите за Нова година са с 11-12% по-скъпи Хубавите места ще са разпродадени до 30 ноември

Пожар в цех за бои и химикали в Габрово

Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Заев: Правителството на Северна Македония остава посветено на Договора за добросъседство с България

Шефът на „Росатом“: Русия е готова да построи ядрена централа в Саудитска Арабия съвместно със САЩ

Гледаме малката Турна от „Майка“ в нов сериал

Двойна игра на Прокопиев с ЕВН Брокерите му спестили 87 млн. лв. на австрийското дружество при покупката на остатъка от държавния дял през 2011 г. (обзор)

Нещата според чиновниците от ЕК и по същество Право на отговор от Европейската комисия и коментар на главния редактор на "Труд"

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 15 октомври 2019

Горна Оряховица отново има кино след 20 г

След близо 20 години в Горна Оряховица отново има кино. Прожекциите започват от 17 март по предварително зададена програма, която ще се актуализира всяка седмица.

Новата кинозала се намира в Младежкия дом на първия етаж. Помещението е ремонтирано и преоборудвано от Латона Синема. Залата е с капацитет 50 места, с опция за допълнително поставяне на столове при голям зрителски интерес към дадена прожекция. Оборудвана е с най-модерната 3D кинотехника. В програмата на Латона Синема за Горна Оряховица ще бъдат залагани актуалните филмови заглавия, които се прожектират в цялата страна. Българското кино също ще има значително присъствие в програмата.

Цените на билетите ще бъдат публикувани срещу всеки филм на програмата. За групови посещения е предвидена отстъпка, а заявка се прави предварително по телефона, който също е изписан на програмата. Организираните групи ще могат да ползват и оборотни 3D очила и няма да заплащат допълнително за тях. От фирмата уточняват, че на дневните прожекции ще се допускат деца без придружител, но те трябва да са на възраст над 8 години.

Официалното откриване на новата кинозала е планирано до края на март.

Организаторите имат амбицията веднъж годишно да се организира кинофестивал, в програмата на който ще бъдат включени и български филми и гостуване на родни актьори и режисьори.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.