Сидеров преподава подводен риболов на Волен-младши в Сопозопол

Иззеха 400 литра ракия без документи от два частни имота

Модерно е кожата да сияе като ореол През лятото се търси повече натурална козметика

Филипе Коутиньо – маг за 657 000 евро на мач

Влак блъсна и уби мигрант в Гърция

Гала се качи на въртележка в Белгия

Лъжа за дивите кози в Пирин пусна WWF-България

Спецпрокуратурата предаде на съд Николай, Евгения и Мария Баневи

20 пожарникари гасят горски пожар край двореца в Кричим

Двама туристи се приземиха на дърво при инцидент с парашут на „Каваците“ Въжето от моторницата, която го е теглила, се е скъсало

Лукаку нападна „Манчестър Юнайтед“

Преместиха сливенския арест в ремонтирана сграда в двора на женския затвор

Външно: Няма пострадали българи при пожарите на Канарските острови

Постановиха постоянен арест за Гергана, чието бебе почина от задушаване с храна

МВР пусна снимки на дрехи, открити край човешките останки в Негован

Дамите са големите печеливши от моментните лотарийни игри на СПОРТ ТОТО

Те си поделиха 200 000 лева в рамките на 2 седмици

Представителки на нежния пол на средна въраст, това е профилът на големите печеливши от моментните лотарийни игри на тотото. Това поне показва статистиката на БСТ от последните две седмици. За 14 дни три дами си поделиха печалби на мига в размер на 200 000 лева. Ето как се случи това.

Само три дни след пускане на пазара на най-новата моментна лотарийна игра на Български спортен тотализатор „Ваканция без край“ Антоанета Кочмарова спечели 50 000 лева от нея. Късметлийката е на 42 години от Златоград. Тя е редовен участник, както в числовите, така и в моментните игри на СПОРТ ТОТО. Любимото ѝ число 9 ѝ донесло голямата печалба. Антоанета все още не е решила какво ще направи с парите, но със сигурност ще отдели част от тях за почивка с цялото семейство.

На екскурзия заминава и Емине Сюлейманова със спечелените 50 000 лева. До преди две седмици тя е редовен участник само в числовите игри на СПОРТ ТОТО. Един ден Емине решила да изпробва късмета си и в моментните лотарии на тотализатора. Първият талон, който си купила бил „Шампионска кръстословица“. Именно той ѝ донесъл невероятната печалба. Емине е от село Пъдарино, област Търговище. Тя споделя, че след завръщането си от ваканция ще направи подобрения на дома си.

В изцяло ново жилище пък ще инвестира печалбата си от 100 000 лева Мюмюне Мехмедова от Варна. Щастливката е голям почитател на талоните, които предлага тотализатора. Тя има две любими игри – „Златната акция“ и „Шампионска кръстословица“. Именно първата ѝ донесла невероятните 100 000 лева. Освен за жилище, Мюмюне ще използва печалбата, за да подпомогне семейството си.

Все още не е късно представителите на силния пол да подобрят рекорда на дамите или поне да изранят резултата. В моментните лотарийни игри са заредени общо суми за 650 000 000 лева, така че съревнованието е в началото.

От СПОРТ ТОТО напомнят на почитателите на моментните лотарийни игри да се включат в Програмата за лоялни клиемти на тотализатора „ТОТО КЛУБ“. Тя дава шансове за бонус печалби без допълнителен залог.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.