Самолет от Втората световна война се разби на паркинг в САЩ, двама загинаха

Роджър Федерер: Освиркванията нямат място в тениса

Зоран Заев: Груевски ще бъде върнат, Унгария трябва да каже дали е бил отвлечен

Красимир Каракачанов: Мисля творчески върху предложението да подам оставка Новият вицепремиер трябва да бъде посочен от НФСБ, коментира министърът на отбраната

Галена пусна хит от космоса „Феноменален” оглави чалга класациите

Герхард Шрьодер разкритикува търговската политика на САЩ Бившият германски канцлер призова Берлин да търси нови съюзници

Двама с „Фолксваген“ паднаха в селска река

Позволяват на електромобилите да се движат по-бързо На част от магистралите в Австрия за колите на ток разрешават по-висока максимална скорост

Майк Пенс: САЩ ще удвоят митата за Китай, ако Пекин не промени курса си според изискванията на Вашингтон

САЩ, Япония, Австралия, и Нова Зеландия ще развиват електроснабдителната мрежа в Папуа-Нова Гвинея

Над 20 задържани след сблъсъци между полиция и протестиращи в Атина

Продадоха на търг „Златния глобус“ на Мерилин Монро

Загиналите при пожара в Северна Калифорния станаха 76, над 1200 души са изчезнали

Жена загина, а над 200 души пострадаха при протести във Франция

Тридневен траур в Аржентина за жертвите на изчезналата подводница „Сан Хуан“

Данъчните в Търново събраха с 13 млн.лв повече просрочени задължения от миналата година

На територията на цялата териториална дирекция на НАП – Велико Търново са платени просрочени задължения в размер на почти 238 млн. лв. или с над 13 млн. лв. повече в сравнение със същия период на 2015 г.
В НАП Велико Търново за 11-те месеца на 2016 г. са платени просрочени задължения в размер на 61 млн. лв., или с 9 млн. лв. повече в сравнение със същия период на 2015 г.

Десет дни преди края на годината цифрата са насрочени 269 търга или с 47 повече , съпоставено с цялата 2015 г. От тях в цялата териториална дирекция са проведени 248 търгове . Събраните от тях суми са в размер на близо 7 млн. лв. За изминалата 2015 г. проведените търгове са 213 , а събраната от тях сума надхвърля 1 млн. лв. Големият ръст постъпленията се дължи на две продажби чрез търг с явно наддаване, проведени в НАП Велико Търново , от които са събрани суми в размер на 4 838 840 лв.
До края на годината предстои провеждането на още няколко продажби за атрактивни имоти, които се очаква да донесат значителни приходи за дирекцията.

„След промяната в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс в сила от януари 2016 г. , свързани с принудителното изпълнение, публичните изпълнители станаха много по-конкурентни и процеса по оценяване на имуществото и организирането и провеждането на продажби чрез търг значително се опрости и съкрати. Освен това Националната агенция за приходите се стреми да популяризира своите продажби чрез съществуващата за това платформа в интернет, като предоставя снимки за състоянието на продаваното имущество и дава подробни разяснения на желаещите да участват в продажбите“, коментират от приходното ведомство в старата столица.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.