Тръмп: Действията на Русия и Иран в Сирия са срам

Kорнелия Нинова: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка Гинка да дойде в парламента и да обясни как стана собственик на ЧЕЗ, поиска лидерът на БСП

ЕС реже парите за земеделие и Кохезионната политика

Туск за Брекзит: Позицията на Великобритания е чиста илюзия

Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът Мая Манолова: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Данъчните в Търново събраха с 13 млн.лв повече просрочени задължения от миналата година

На територията на цялата териториална дирекция на НАП – Велико Търново са платени просрочени задължения в размер на почти 238 млн. лв. или с над 13 млн. лв. повече в сравнение със същия период на 2015 г.
В НАП Велико Търново за 11-те месеца на 2016 г. са платени просрочени задължения в размер на 61 млн. лв., или с 9 млн. лв. повече в сравнение със същия период на 2015 г.

Десет дни преди края на годината цифрата са насрочени 269 търга или с 47 повече , съпоставено с цялата 2015 г. От тях в цялата териториална дирекция са проведени 248 търгове . Събраните от тях суми са в размер на близо 7 млн. лв. За изминалата 2015 г. проведените търгове са 213 , а събраната от тях сума надхвърля 1 млн. лв. Големият ръст постъпленията се дължи на две продажби чрез търг с явно наддаване, проведени в НАП Велико Търново , от които са събрани суми в размер на 4 838 840 лв.
До края на годината предстои провеждането на още няколко продажби за атрактивни имоти, които се очаква да донесат значителни приходи за дирекцията.

“След промяната в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс в сила от януари 2016 г. , свързани с принудителното изпълнение, публичните изпълнители станаха много по-конкурентни и процеса по оценяване на имуществото и организирането и провеждането на продажби чрез търг значително се опрости и съкрати. Освен това Националната агенция за приходите се стреми да популяризира своите продажби чрез съществуващата за това платформа в интернет, като предоставя снимки за състоянието на продаваното имущество и дава подробни разяснения на желаещите да участват в продажбите”, коментират от приходното ведомство в старата столица.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.