5 хитри начина да свалите „празничното“ тегло Без строги режими и изтощителни тренировки

Мъж се е самозапалил в колата си по пътя над Асенова крепост

Д-р Ива Иванова – успешен лекар в света на табутата Арабските жени полагат огромни грижи за външния си вид още от съвсем млади, твърди дерматоложката

БФС поиска безсрочен лиценз от спортното министерство

Лили Иванова тръгва на турне през април

ООН: Всяка чужда намеса в Либия трябва да бъде прекратена

Брак за чаша вода и мръсни чорапи “Кътка и Вътко Тръткови”- новите онлайн семейства

Хванаха италиански боклук на пристанището в Бургас, прокуратурата разследва

Пламнал вентилатор в болницата в Горна Оряховица вдигна на крак огнеборци

Емил Димитров: ТЕЦ „Бобов дол“ няма да работи, докато не лицензира инсталациите си

Затвориха хематологията в УМБАЛ-Бургас, няма специалисти

Любимите рецепти на Цвети Радойчева

Фандъкова: Няма превишение на фините прахови частици в столицата в момента

„Софийска вода“: Няма да има проблеми в столицата заради водоснабдяването на Перник

Ердоган: Халифа Хафтар не бива да управлява Либия, това е историческа грешка

Данъчните в Търново събраха с 13 млн.лв повече просрочени задължения от миналата година

На територията на цялата териториална дирекция на НАП – Велико Търново са платени просрочени задължения в размер на почти 238 млн. лв. или с над 13 млн. лв. повече в сравнение със същия период на 2015 г.
В НАП Велико Търново за 11-те месеца на 2016 г. са платени просрочени задължения в размер на 61 млн. лв., или с 9 млн. лв. повече в сравнение със същия период на 2015 г.

Десет дни преди края на годината цифрата са насрочени 269 търга или с 47 повече , съпоставено с цялата 2015 г. От тях в цялата териториална дирекция са проведени 248 търгове . Събраните от тях суми са в размер на близо 7 млн. лв. За изминалата 2015 г. проведените търгове са 213 , а събраната от тях сума надхвърля 1 млн. лв. Големият ръст постъпленията се дължи на две продажби чрез търг с явно наддаване, проведени в НАП Велико Търново , от които са събрани суми в размер на 4 838 840 лв.
До края на годината предстои провеждането на още няколко продажби за атрактивни имоти, които се очаква да донесат значителни приходи за дирекцията.

„След промяната в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс в сила от януари 2016 г. , свързани с принудителното изпълнение, публичните изпълнители станаха много по-конкурентни и процеса по оценяване на имуществото и организирането и провеждането на продажби чрез търг значително се опрости и съкрати. Освен това Националната агенция за приходите се стреми да популяризира своите продажби чрез съществуващата за това платформа в интернет, като предоставя снимки за състоянието на продаваното имущество и дава подробни разяснения на желаещите да участват в продажбите“, коментират от приходното ведомство в старата столица.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.