Дара Екимова с главна роля в „Аз съм Изи“

Тийн сериалът тръгва през април

От премиерната поредица ще разберем каква е цената на популярността в училище

“Аз съм Изи” е най-новият проект на продуцентската компания 7Talents, която стои зад хитовите продукции “Не така, брат” и “Следвай ме”. Сериалът ще предложи история за приятелства, любов, предателства и отмъщение тази пролет във Vbox7.com. Продукцията събира на едно място популярни любимци на тийнейджърите, а в главните роли влизат Симона Милушева, Мари Константин и Дара Екимова.

В ролята на Изи - най-популярното момиче в училище, се превъплъщава известната влогърка Симона, която споделя интересното си ежедневие с над 117 хиляди последователи. Съвсем наскоро излиза дебютното й парче “Над нещата”, а участието є в тийн драмата “Аз съм Изи” е новото предизвикателство, в което се впуска.

Блогърът и инфлуенсър Мари Константин, позната като Лора от хитовия уеб сериал “Унилайф”, ще влезе в ролята на отмъстителната Радина. В момента Мари следва “Връзки с обществеността” в Софийския университет, а когато не е пред камера, обича да готви. Въпреки че не открива прилика с героинята си, тя с удоволствие влиза в този различен и нетипичен за нея образ.

Популярната певица Дара Екимова влиза в сериала с ролята на най-добрата приятелка на Изи - Криста. От една година Дара повече от успешно развива музикалната си кариера, а плътно до нея е нейната майка - Ива Екимова. Тъй като целият й живот до момента е бил обвързан с музика, тя взима решението да покаже една нова страна на артиста в себе си в “Аз съм Изи”.

Коментари

Задължително поле