Дара с ново гадже и престижна награда

Дара показа гаджето в Инстаграм.

Певицата на почивка в Швейцария с фармацевт

Видеото й "Thunder" със статуетка за "Electro Dance Music Video" в Сърбия

Поп певицата Дара отбелязва силен период в кариерата и в личния си живот - тя се радва на ново гадже и нови награди в колекцията си. Видеото към хитовото й парче "Thunder" прекрачи границите на България и й донесе статуетка за "Electro Dance Music Video" на сръбските музикални награди Muzzik Video Awards MVA 2K21. За последния месец това е второто признание за забележителната визуализация, която на 10 юни бе избрана за Клип на годината на Годишните музикални награди на Бг радио.

По проекта "Thunder", който вече повече от година е в челните позиции на националната ефирна класация, певицата работи с един от най-успешните креативни екипи у нас -Buddubbazz Tape Company (режисьор Стефан Маринов и оператор Петко Андонов).

Певицата създава песента в рамките на първото дигитално издание на най-големия в Европа творчески лагер за писане на музика - Song:Expo. Още пускането си на пазара, песента стана една от най-излъчваните в радио ефира у нас. В клипа 23- годишната изпълнителка се превръща в мечтите на обикновено момиче, прескача между различни реалности и сменя рязко образите си - от фатална супер жена, през пленителна циркова актриса до астронавт, който съзерцава Вселената.

Междувременно Дара за първи път показа в социалните мрежи новото си гадже.  На кадрите в Инстаграм профила й се вижда, че двамата се радват на обща ваканция в Цюрих, Швейцария. Не е ясно дали пътуването на двойката е по работа, или за удоволствие, но е ясно, че става въпрос за любов, тъй като изпълнителката е подписала снимките с еднозначното: „Mi amore“.

Новото гадже на менторката от музикалния формат „Гласът на България“ се подписва в своя профил в социалната мрежа като д-р Вин и е написал също така във визитката си, че е дипломиран фармацевт. В миналото изпълнителката на „Родена такава”, чието истинско име е Дарина Йотова, имаше връзка с Папи Ханс.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица