Над 500 души са загинали при бомбардировките в Източна Гута за седмица

Седем пострадали в катастрофа край Сливен

Владимир Малинов е новият изп. директор на “Булгартрансгаз”

Борисов възложи пълна проверка на сделката за ЧЕЗ и на купувача

Красимир Вълчев: Не е желателно закриването на още училища

Българският лекарски съюз ще подпише националния рамков договор с НЗОК за 2018 г.

“Дунав” с втора поредна победа

Министър Ангелкова: Русия, Китай и далечните пазари са много важни за българския туризъм

В Банско арестуваха 6 лица за проституция и дрога

БСП готви концепция за партийна телевизия

Без почивка за бавния и напрегнат ЦСКА

Британец продаде марков чайник на 200 години за 650 000 евро

Атина към Анкара: Не сме Ирак или Сирия, можем да се защитим

Мария Захарова: Кокаинът в посолството в Аржентина няма общо с руските дипломати

Започна градеж на храм “Св.Райко Шуменски”

Двама пакистанци отиват в затвора за нелегално пресичане на границата

Снимка: Архив

Районна прокуратура – Петрич сключи споразумение със защитниците на двама чужди граждани, преминали незаконно два пъти границата на страната.

На 17.11.2016 г. в землището на с. Кулата, община Петрич, те направили опит да излязат през границата с Гърция без разрешение на надлежните органи. Деянието било извършено повторно, след като подсъдимите вече имали предходни осъждания за друго такова престъпление от Районен съд – Видин, съобщиха от прокуратурата.

Със съдебното определение на двамата пакистанци е наложено наказание „Лишаване от свобода“ за срок от по пет месеца, което те ще изтърпяват в затворническо общежитие от „закрит“ тип при първоначален „строг“ режим. Към това се добавят и още три месеца затвор от отложеното предходно наказание за всеки. Двамата ще заплатят и глоби в размер на по сто лева.

Другите пет споразумения бяха сключени от Районната прокуратура в Петрич с чужди граждани, направили опит да излязат през границата на България с Гърция на 10.12.2016 г. в землището на с. Тополница, без разрешение на надлежните органи на властта. Те са с условни наказания от по пет месеца „Лишаване от свобода“ с изпитателен тригодишен срок и наложени глоби в размер на 100 лева.

За незаконно влизане на 29.10.2016 г. през границата на страната от Гърция, в района на ГКПП Кулата – Промахон, още двама чужди граждани са с наложени наказания от по шест месеца „Лишаване от свобода“, изпълнението на които е отложено за срок от три години, и глоби в размер на 100 лева.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.