Два нови български сериала тръгват в ефира тази пролет

Снимки: bTV
Предстои трети сезон на хитовия комедиен сериал „Съни бийч“

През пролетта bTV ще предложи на зрителите две оригинални български продукции в най-гледаното телевизионно време.

Това са премиерната криминална поредица – „Алфа“ и трети сезон на хитовия комедиен сериал „Съни бийч“. Модерни, различни и интригуващи, заглавията ще разкажат на зрителите от онези истории, които „всички гледат и обсъждат, но никой не знае какво да очаква от тях“. Сериалите ще покорят аудиторията със своята автентичност, динамика, провокативни обрати и съвременно звучене, както и с невероятната актьорска игра.

Най-новият сериал е криминалната история с елементи на трилър - „Алфа“. Продуцент и режисьор е Димитър Коцев – Шошо, а сред актьорите са обичани и утвърдени лица от екрана като Стефан Вълдобрев, Мария Силвестър и Петър Андонов, които си партнират чудесно с млади, талантливи и с огромен потенциал професионални актьори. Това са Валентина Каролева, Спартак Апостолов, Георги Богданов и Виолина Доцева, които с лекота ще грабнат зрителите с добре изградени образи, органична игра, безспорен талант и пълно потапяне в историята на „Алфа“.

Кадър от "Алфа"

В една от главните роли в сериала влиза изключителният в различни области на изкуството Стефан Вълдобрев, който зрителите ще видят в ролята на блестящия следовател Макс Ръсин. Преподавател в катедра Наказателно-правни науки, Ръсин подготвя своето професионално завръщане към оперативната работа като ръководител на новосформиращия се отдел Серийни престъпления. Той трябва да избере хора за своя екип измежду четирима от своите студенти – Рая (Валентина Каролева), Крис (Спартак Апостолов),  Филип (Георги Богданов) и Мина (Виолина Доцева).

За подбора му помага психологът и бивша негова съпруга - Жана (Мария Силвестър) и неговият близък приятел и криминален журналист – Лео (Петър Андонов). Ръсин събира финалистите в неугледно място, което нарича Фризера – работното пространство, в което ще им предоставя стари случаи с променени имена и обстоятелства. Това, което никой не очаква, е завръщането на един сериен убиец, което ще промени изцяло хода на събитията и живота на всички. 

Третият сезон на „Съни бийч“ ще предложи на аудиторията не просто продължение на историята и забавните ситуации в сериала, а ще ги надгради „защото ще има много изненади, когато бандата от Съни бийч се окаже с нов хотел“.

Любимите герои, брилянтно изиграни от обичани български артисти Евелин Костова, Лидия Инджова, Боряна Братоева, Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Даниел Пеев-Дънди, Явор Бахаров, Стоян Радев, Николай Ишков и други, ще поемат в неочаквана посока на личностно и професионално развитие. Великолепната петорка ще трябва да се справи с множество препятствия, включително в отношенията си един с друг, за да надделее и да се справи с проблемите пред себе си по най-неочаквания начин. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали