Две деца и три жени пострадаха при две катастрофи по едно и също време в Сливен

Снимка: Архив

Две деца и три жени пострадаха при катастрофи, които станаха по едно и също време на 23 ноември в Сливен - съобщиха от полицията. В 17,54 ч. е получен сигнал на тел.112 за произшествие на изхода на Сливен, в посока с.Тополчане.

Лек автомобил "Фиат браво" е напуснал платното вдясно, по посока на движението и се е преобърнал. Зад волана е седяла 31-годишна жена от Сливен. Тя е пътувала с двете си деца - момиче на 9 и момче на 3 години. При катастрофата по-тежко е пострадало момиче. То е прието в областната болница с черепно-мозъчна травма и опасност за живота. Детето е със счупвания на черепа, мозъчен кръвоизлив и счупено ребро - казаха от областната болница. Извършена му е черепно-мозъчна операция. Братчето му е в ортопедия с фрактура на подбедрицата. Майката е в същото отделение с травма на раменната става. Пробата й за употреба на алкохол и наркотици е отрицателна.

В 17,57 ч. е получен сигнал за втората катастрофа. 38-годишен шофьор на лек автомобил "Ауди" е ударил майка и дъщеря на пешеходна пътека на бул."П.Хитов". Пострадалите са на 70 и 50 години. Майката е приета в неврохирургията на областната болница със сътресение на мозъка, а дъщеря й е със чупен крак в ортопедия. Пробата за употреба на алкохол е отрицателна.

По случаите се водят досъдебни производства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони