Две мистериозни убийства разследват край язовир в Негован (обзор)

Снимка: БТВ/Архив

Мъж застрелян с 3 куршума, жена гръмната и разчленена

Водолази търсят следи по дъното

Мистериозно двойно убийство разследва полицията, след като до язовир край софийското село Негован бяха открити останки от телата на мъж и жена. Продължава изясняването на самоличността на жертвите.

Разследването е започнало около 18 ч., след като местен жител открил между тръстиките човешки череп. Районът бил опасан с полицейски ленти и започнало претърсване. Намерени били пластмасови бидони и найлонови чували с останки от разфасован труп на жена. Преди тялото да бъде направено на парчета, жертвата е била убита с огнестрелно оръжие, сочели следите. В храсти наоколо били намерени разхвърляни части от разкъсано дамско бельо.

Днес към обед, при повторни огледи, полицаите открили и втория труп. Той бил на мъж, който също бил застрелян.

Екип от водолази е извикан за претърсване на дъното на язовира за още улики.

Работи се по версията, че двете убийства свързани, но криминалисти тепърва ще търсят куршуми, за да изяснят дали екзекуциите са извършени с едно и също оръжие.

По предварителни данни кошмарните престъпления са извършени преди около месец и намерените трупове били полуразложени. Затова и полицията е започнала проверка в базата данни за изчезнали хора в Софийско и съседни области през последните 30 дни.

Коментари

Задължително поле