Двойният убиец в Шумен действал с тесла или брадва

ОДМВР Шумен

Двамата съпрузи, открити мъртви във вилата им край Шумен в понеделник, са били затрити с удари от брадва или тесла. Не е открито оръжието на престъплението. Неизвестен остава и извършителят му, макара че са провеждани беседи и разпити на различни лица. Към момента няма заподозрян извършител, оповестиха във вторник от ОДМВР-Шумен.
Както "Труд" писа, мъжът на 75 г. и съпругата му на 68 г. бяха намерени в имот, ползван само за вила, в местността "Под манастира" край града, а на труповете се натъкнал близък към 13:30 часа в понеделник.
Най-вероятно семейството е било мъртво денонощие по-рано. 
Дни преди фаталния инцидент съседи на вилния имот разказват, че забелязали зетя на фамилията, който дошъл и откарал пенсионерите в жилището им в града. После обаче, по някаква причина те отново са се озовали на вилата, без дори да си вземат мобилните телефони от дома.
Работи се по всички версии. Дори грабеж не е изключен, макар че не са забелязани липси във вилата, а никой не е пипнал бижутата на жената Не се изключва да са умъртвени и заради стар имуществен спор.
Работата по образуваното досъдебно производство по чл.116 продължава под надзора на Окръжна прокуратура - Шумен.

Коментари

Задължително поле