Деми Мур се съсипа от брака си с Аштън Къчър

Деми Мур и Аштън Къчър

Изневери, тройка в семейното ложе, спонтанен аборт

На 15 г. е изнасилена с благословията на майка ѝ

На 11 ноември Деми Мур навърши 59 години. В живота ѝ имаше място за всичко - брилянтни роли, обич на феновете, усложнения в личния живот по време на брака ѝ Аштън Къчър, които я докараха до нервен срив, и сериозни заболявания, които едва не я изпратиха в Отвъдното.

Деми Мур и Аштън Къчър се разведоха официално през 2013 г. (те спряха да живеят заедно две години по-рано). Когато формалностите бяха уредени, всеки тръгна по своя път. Аштън избяга с лекота. Деми по-скоро се търкулна - надолу към дъното, откъдето все още се измъква.

След развода им Кътчър е водещ на всички фронтове: стабилен брак с Мила Кунис, две прекрасни деца, постоянно нарастващо богатство...

При Деми обаче нещата са сложни. Според слуховете, Мур е писала съобщения до Къчър пълни с болка, вече знаейки, че той и Кунис имат сериозна връзка. От време на време Деми се появява на светски партита, въпреки че много по-често посещаваше психолози, духовни гурута и лекари.

Плод на дългогодишна мъчителна работа върху себе си е книгата, която Деми издаде през 2019 г. - “Отвътре навън”, издадена и у нас под заглавието “Всичко, което съм”.

В нея актрисата разказва как се случва така, че “златното момиче” на Холивуд, някога щастлива съпруга на “умиращия трудно” Брус Уилис, майка на три дъщери, объркала главата на красив мъж с 15 години по-млад... в един момент се съсипва.

Отърсване от праха

Преди да издаде книгата си, таблоидите публикуват предварително всички най-горещи нейни признания. “Не казах не, когато той (Аштън Къчър - б. а.) искаше да опита тройка”, признава в мемоарите си Деми Мур.

Книгата на Деми показа, че зад лъскавата фасада на този съюз има достатъчно смрад.

Деми и Аштън се срещат през 2003 г. в Ню Йорк. Мур е разведена с Уилис от три години, свободна и склонна към приключения, облечена в рокля, която провокира към действие. Изведнъж между двамата прехвърчат искри.

От Ню Йорк и двамата се преместват в Лос Анджелис, където Кътчър започна плахо да посещава известната си приятелка. По това време той е повече от популярен: висок, красив, остроумен, талантлив, модерен, MTV звезда, чиито плакати украсяват спалните на момичета по целия свят... Той има впечатляващ списък с любовни победи, но е срамежлив пред Деми. Тя е не просто красавица, а холивудска легенда, озарена от ослепителния блясък на 40-годишната си зрялост.

Романът пламва толкова бързо, че двойката веднага забравя за всички холивудски предпазни мерки.

Втора младост

Деми Мур казва, че аферата с Къчър за нея е опит да почувства нещо, което не е било в младостта ѝ. Трудното детство и младост на Деми отдавна не са тайна. Родителите ѝ са били хипита, живеят в постоянна бедност. Баща ѝ е алкохолик, а майка ѝ прави няколко опита за самоубийство.

Но тогава самата Деми започва да има проблеми с дрогата и алкохола. На 15-годишна възраст тя е изнасилена от мъж с разрешението на собствената си майка, която получава 500 долара за това.

На 16 Мур напусна дома и започна да живее с гадже. Две години по-късно тя се влюбва в първия си съпруг, музиканта Фреди Мур. Любовта е много силна, но няколко дни след сватбата тя му изневерява с друг. След развода си с Фреди Мур тя скача от един роман в друг. Скоро Деми е успешно увлечена от Брус Уилис, женят се.
След време, на 40-годишна възраст, Деми среща 25-годишния красавец Аштън и преценява, че ѝ е даден втори шанс да се наслади на младостта. Самата тя е не по-малко красива - но с опита и мъдростта от миналите години. Всички грешки вече са направени и е време да се отпусне и да се забавлява.

Нежелан аборт

След като се запознават през 2003 г., те се женят две години по-късно, през 2005 г., а Брус Уилис, дава своята благословия на двойката.

В самото начало на романа им тя забременява, приемайки това събитие като подарък и одобрение на техния съюз отгоре. Деми Мур обаче претърпява спонтанен аборт в шестия месец. Нещастието се пази в тайна. С усилие на воля и Деми, и Аштън продължават да се усмихват и да се гледат с любящи очи. Но такива неща не минават без да оставят следа: Деми отново започна да пие, добавяйки болкоуспокояващи към алкохола.

Двойката се надява, че съвременната медицина ще им помогне да имат бебе. Както е известно, опитите им не се увенчаха с успех. Деми започна да се страхува, че ще бъде изоставена не само от надеждата да стане майка, но и от самия Аштън, в чиито чувства по това време няма причина да се съмнява.

“Съпругата на средна възраст” изведнъж започна да чете жълтите издания и да приема всичко присърце. “Да се ожениш за баба” е може би най-неприятното и в същото време откровено глупаво нещо, което човек може да прочете за холивудската двойка. Не е лесно да се обидиш от това, особено когато си Деми Мур и изглеждаш толкова по-добре от куп млади старлетки, застанали до теб.

В един момент Деми приема идеята на съпруга си да практикуват секс в тройка, за което днес, естествено, съжалява: “Исках да покажа колко съм модерна, невъздържана и напреднала”.

Къчър е доволен, разбира се. Когато след няколко години цялата страна разбира за предателството му, той ще използва нейното съгласие за секс в тройка като аргумент в своя защита.

Неверник

Актрисата с порасналите си три дъщери.

Пресата познава две момичета, с които Аштън изневери на Деми. Това са някои си Бритни Джоунс и Сара Лийл. Първата по време на комуникацията с Къчър (през 2010 г.) е на 21 години, втората, година по-късно, през 2011 г., - на 23.

На 23 септември 2011 г., на шестата годишнина от сватбата с Деми, Аштън прекара една нощ с величествена блондинка Сара Лийл в хотел в Сан Диего. Подобно на предшественичката си Бритни Джоунс, Сара Лийл продава историята си на US Weekly, разказвайки колко чудесен и нежен всъщност е Аштън, а не някакъв холивудски перверзник.

“С голяма тъга и с тежко сърце трябва да съобщя, че шестгодишният ми брак с Аштън приключи”, каза Деми на 17 ноември 2011 г. в изявление за Channel E! Новини.

Започва 2-годишен бракоразводен процес. По това време Деми се пристрастява към партита и се забавлява в компанията на два пъти по-млади от нея момчета. Поведението ѝ започва да притеснява собствените ѝ дъщери Скаут, Талула и Румър.

През 2012 г., на едно от партитата, на което Мур отива с Румър, актрисата първо се напушва, вдишва “смеещ се” азотен оксид и получа гърч. В крайна сметка е хоспитализирана. На фона на краха на личния ѝ живот, някои от органите на Деми започват да отказват. Тя не назовава диагнози дори и сега, като дава да се разбере, че коренът на злото е вирусен и ситуацията е коригирана.

От този момент започва пътят към нея самата, един от резултатите от който е книгата “Отвътре навън”. За Деми писането на мемоари се превърна в мощна терапия. Дъщерите ѝ отново са до нея, което със сигурност допринася за изцелението ѝ.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица