Водата на Перник не стига дори за режим от 20 часа до 8 сутринта

Иван Гешев е избран окончателно за главен прокурор

Сотир Цацаров: Нямам основания да не подкрепя Иван Гешев

От 1 юли догодина минималната пенсия ще бъде 250 лева

Въведоха воден режим в две села във Варненско

Община Шумен събра 84% от налозите

Италианската полиция откри един тон кокаин в контейнер с банани

Съсипаха я тая държава – любимо клише на българина

Отпаднаха близо 40 % от кандидатите за матроси

Откриха Седмия международен форум „Балканите – език, история, култура“ във ВТУ В двудневната среща ще вземат участие около 60 учени

Бъдещето на еврото представи в Стопанска академия инвестиционният банкер Гордан Кер

Двама мъже опитаха да оберат хасковлия, след като го заплашиха с нож

Шампионите от „Санк Петербург“ играят „Лебедово езеро“ два пъти

Изследват кръвната захар на 1147 ученици в Търново по проект на Ротари Клубът тази вечер прави благотворителна акция за реализирането на „Плод за капка кръв”

Обемът на язовир „Асеновец“ спадна на 10 млн. при капацитет от 28 млн. кубика ВиК взема вода и от Тунджа, няма да има режим в Сливен

Депутатът от ВМРО Александър Сиди, пред “Труд”: Манипулацията на екзитпола в Пловдив не е прецедент Някой се уплашил от конкуренцията

Депутатът от ВМРО Александър Сиди изрази съмнения, че зад манипулациите стои кандидатът на “Съюз за Пловдив” Дани Каназирева.

Манипулацията на екзитпола в Пловдив не е прецедент. Това е политически терористичен акт, който за съжаление удари всички. Това заяви пред “Труд” депутатът от ВМРО Александър Сиди. Той изрази съмнения, че зад манипулациите стои кандидатът на “Съюз за Пловдив” Дани Каназирева.

“Нека си припомним факта, че преди 4 години имаше същия проблем с екзитпола. Тогава на балотаж бяха отново Славчо Атанасов и кандидата на ГЕРБ, който според социолозите водеше с 12%. Реално при първите паралелни преброявания се оказа, че разликата е под 1%. Очевидно е че същите хора виновни преди 4 години, сега са направили манипулация отново”, каза Сиди. Според него Каназирева нямала подобни ресурси и възможност, защото ставало въпрос за “много хора и контакти”.

“Манипулацията цели служебно Каназирева да стигне до балотаж, защото тя е по-удобния опонент на ГЕРБ. Всички изследвания през кампанията показаха, че Славчо Атанасов е единственият кандидат, който и ще бие Здравко Димитров на балотаж”, смята още депутатът на ВМРО. Вероятно ставало въпрос за страх от конкуренция.

“Истината е, че дни след изборите отговорите прозират ясно. Манипулацията открадна избора на пловдивчани”, заяви още Сиди и подчерта, че се солидаризира с мнението на ЗС “Александър Стамболийски”. Вчера те обявиха, че ще сезират ЦИК и Специализираната прокуратура за манипулацията на екзитпола пола на изборите в Пловдив.

“Фалшифицираният екзитпол в Пловдив е организиран политически терористичен акт и ние от ЗС “Александър Стамболийски” подаваме сигнал в прокуратурата за тази тежка манипулация”, адвокат Георги Колев, който беше кандидат за кмет на Пловдив от ЗС “Ал. Стамболийски”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.