Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

32 млн. евро налива Австрия в частни медии

Лекари в Турция тестваха успешно ваксина срещу COVID-19

Депутатът от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева: Въвеждането на еврото ще има положителен ефект върху икономиката ни и доходите на хората

В Горна Оряховица има добър диалог между гражданите и местната власт, а общинската администрация е ангажирана с инициативите на младите хора. Това мнение изразиха горнооряховчани, по време на приемния ден, който народният представител инж. Клавдия Ганчева организира в града. Редица разговори проведе в рамките на приемната си депутатът и член на парламентарната Комисия по транспорт и на Комисията по труда и социалната политика.

Живущи в един от санираните горнооряховски блокове споделиха пред инж. Ганчева задоволството си от изпълнението, както и от по-ниските сметки за отопление в домакинствата. Жена от Горна Оряховица изрази адмирации за това, че образованието е водещ приоритет на настоящото управление, но посети приемната на народния представител, за да отправи препоръка – в училищното образование вероучението да бъде по-силно застъпено. Към това мнение се присъедини и друг от посетителите, който бе категоричен, че не бива да се допуска такова разединение между хората, каквото някои политици насаждат, а християнските и семейни ценности са най-добрата „спойка“ за обществото.

Стъпките на България, свързани с бъдещото приемане на единната европейска валута, бяха сред поставените от гражданите теми. В отговор на въпроса дали злоумишлено се насаждат страхове от въвеждане на еврото, инж. Клавдия Ганчева припомни, че това е най-често използваният похват на опозицията: „През последните години непрекъснато сме свидетели как нашите опоненти подбуждат различни страхове и ги използват за партийните си цели. Винаги съм била на мнение, че гражданите не могат да бъдат обвинявани, заради това, че се подвеждат. Но не е така, когато говорим за политици – те трябва да имат отговорност преди всичко към страната и хората, и чак после към партията си“.

В Еврозоната левът няма да се обезцени, нито параметрите на валутния борд ще бъдат нарушени, категорична бе инж. Ганчева. „Дори напротив – запознавайки се с темата и изслушвайки внимателно мненията на експерти, мога да кажа, че след въвеждане на еврото, цените на вносните стоки вероятно ще поевтинеят, а в резултат на редица фактори като финансова интеграция, повече инвестиции и ръст на икономиката, заплатите ще нарастват“, каза народният представител. „Първоначално въвеждането на еврото ще бъде един чисто технически въпрос“, обясни тя. По думите на Клавдия Ганчева доверието в икономиката ни и инвеститорският интерес ще се повишат още с влизането ни в т.нар. „чакалня“ на Еврозоната. Това гарантира много по-добри възможности за бизнеса, а оттам и за повишаване на доходите на хората.

По време на приемната си в Горна Оряховица, депутатът инж. Ганчева отново се ангажира и с редица частни казуси, поставени от граждани.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.