Десетте общини от Великотърновска област ще плащат вноски на ВиК от 275 до 9560 лева

В Областната администрация във Велико Търново се проведе извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация „Йовковци“ ООД – Велико Търново. Срещата премина под ръководството на областния управител проф. д-р Любомира Попова, която е председател на асоциацията. На нея присъстваха кметове и представители на десетте общини в региона.

Общото събрание прие препоръчителния размер на вноската на държавата в бюджета на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация Йовковци“ ООД за 2018 г. да бъде 15 000 лева.

Вноските на общините в проектобюджета на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от ВиК „Йовковци“ са съобразен с процентното съотношение на гласовете им.Размерът на вноската за Община Велико Търново е 9560 лв., за Община Горна Оряховица – 5034 лв., Община Елена – 1016 лв., Община Златарица – 429 лв., Община Лясковец – 1445 лв., Община Павликени – 2573 лв., Община Полски Тръмбеш – 1557 лв., Община Свищов – 4610 лв., Община Стражица – 1372 лв. и Община Сухиндол – 275 лв.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.