Деси Слава изненада с нова неочаквана визия (СНИМКА)

Фолк звездата Деси Слава изненада феновете си с нова визия. Тя реши да замени платитеното русо, което е найна запазена марка почти през цялата й кариера, с по-тъмен цвят. Насоро това направи и друга нейна колежка, която сме свикнали да виждаме като вечната блондинка - Емилия. 

В линия си профил в Инстаграм  Деси сподели снимка с новия цвят на косата си в социалната мрежа, като попита феновете си: „Как ме намирате с този цвят?“.

Русата доскоро коса на певицата в момента съчетава няколко сходни нюанса от тъмнокестеняво в основата с преход към по-светлорусо по краищата. Визията ѝ е сякаш по-безгрижна и младежка. Деси е боядисана с модерната техника „омбре“.

Талантливата певица е събрала повече от четири хиляди харесвания за своето селфи, но и доста противоречиви коментари. Някои нейни последователи не са никак очаровани от факта, че тя е изневерила на русия цвят, тъй като винаги е била една от култовите блондинки в попфолк жанра.

Други нейни фенове пък са заявили, че по-тъмните нюанси много ѝ отиват, тъй като има нежни и красиви черти на лицето, които се подчертават добре от кестенявия цвят.

Друг последовател на Деси пък ѝ е предложил директно да пробва черния цвят на косата за още по-драстична промяна.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desi Slava (@desislavaofficial)

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица