Десподов пропусна драма на „Каляри“

Кирил Десподов изгледа пореден мач от пейката на „Каляри“, който завърши драматично 1:1 като гост на „Торино“. Футболист №1 на България за миналата година все още не получава постоянен шанс за изява.

В дуела имаше три червени картона. Първо бе изгонен Симоне Дзадза, вкарал гола за „Торино“. Леонардо Паволети изравни, но съотборниците му Лука Пелегрини и Никола Барела бяха изгонени до края.

Победа на „Милан“ над „Лацио“ с 1:0 бе помрачена от скандал. Халфовете на „росонерите“ Франк Кесие и Тимуе Бакайоко трябваше да се извиняват на гостите, защото развяха като трофей фланелка на Франческо Акерби. А играчът на „Лацио“ спази дългогодишната традиция да размени екипа си с Бакайоко.

Обиден съм, защото дадох моята фланелка в знак на колегиалност – каза Акерби. - Случилото се не е спорт, а знак на слабост.“

Извинявам се на „Лацио“ от името на „Милан“ - каза Дженаро Гатузо, треньорът на „росонерите“. - През следващата седмица ще тренираме един час повече, който по принцип е предвиден за социалните мрежи.“

Мислех, че се забавляваме, не съм искал да обидя никого“, каза Бакайоко.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ