Джакпотът от Тото 2 – 6/49 падна в Мездра

 111-ият тотомилионер грабва близо 3,6 милиона лева

Ден след големия християнски празник Успение Богородично, на който православни и католици почитат Пресветата Дева Мария, покровителка на майчинството, брака и семейното огнище, участник от град Мездра успя да познае всички 6 печеливши числа от играта „Тото 2 – 6 от 49“ и спечели натрупания джакпот в размер на близо 3,6 милиона лева! Така той автоматично се превръща в 111-ия тото милионер от историята на Българския спортен тотализатор, като ще се нареди в този славен списък само два месеца след спечелването на предишния, 110-и поред джакпот - през месец юни тази година.

Поредната милионна печалба се реализира след пускането на валидна квитанция на стойност 12,80 лв. Гражданинът на Мездра е вече шести поред тото милионер само от началото на тази година досега, а мечтите му ще станат реалност, благодарение на игрите от Спорт Тото. Още интересни подробности около печалбата на 111-ия тото милионер се надяваме да разберем съвсем скоро и да ги споделим с вас.

И още две радостни новини. Отново в неделя, но в играта „Тото 2 – 5 от 35“ бе спечелена сума в размер на 14 146 лв. от участник от Стара Загора. Друг щастлив участник, но от София, спечели тази вечер лек автомобил

Ягуар Е-PACE, изтеглен на случаен принцип чрез жребий от всички, направили залог за играта "Тото 2 - 6 от 49" за тираж № 66.

Коментари

Задължително поле