Джамбазки: Управлението е в клинична смърт

„Министър-председателят няма авторитет пред министрите си. За това има една дума - ПРОВАЛ! Циркът, който видяхме между Кирил Петков и Калин Стоянов, е диагноза за управлението - то е в клинична смърт. Това написа във Фейсбук евродепутатът Ангел Джамбазки.

Евродепутатът смята, че въпросите и изясняването на обстоятелствата относно протестите против БФС и последвалото превишаване на правомощията, от страна на служители на МВР трябва да се изясняват в Народното събрание, а не в сутрешните блокове.

Ето пълния текст на коментара му:

Министър-председателят няма авторитет пред министрите си. За това има една дума - ПРОВАЛ! 

Циркът, който видяхме между Кирил #Петков и Калин #Стоянов, е диагноза за управлението - то е в клинична смърт.

Въпросите и изясняването на обстоятелствата относно протестите против #БФС и последвалото превишаване на правомощията, от страна на служители на #МВР, трябва да се изясняват в Народното събрание, а не в сутрешните блокове. 

От една страна #Денков и #ПП искат оставката на собствения си вътрешен министър, от другата страна НЕкоалиционните партньори - в лицето на #Пеевски и #Борисов - защитават Стоянов. Сглобката не работи, на практика това управление е блокирано, а единственото, което го поддържа, сякаш на системи, са външни фактори и интереси.

Позорното управление наближава своя край и това е повече от ясно. Въпросът е какви още щети ще нанесат тези тотални аматьори в оставащото им време.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика