Джендърът от семейство нечестивци

Европо, всичко оправихте, само него не можахте

Размножава се чрез финансово насърчаване

България плаща 1 милион евро годишна вноска за издръжка на Съвета на Европа. Така че, ако някой може да критикува някого, България може да критикува Съвета на Европа. Затова би било чудесно генералният секретар на Съвета на Европа г-н Как Му Беше Името да се държи почтително и благоприлично към решенията на националните институции на националните държави.

Да не му отрежем заплатата.

Понеже ни упрекват от Съвета на Европа, че не разбираме какво е джендър, то за да не се излагаме пред чужденците, обясняваме. Джендърът е нечестивец, от семейство Нечестивци. Обитава основно Северна Америка, Европейския съюз и Великобритания. Чувства се много удобно пред телевизионни камери, тогава се вдъхновява и показва всякакви театрални номера и фестивали.

Прехранва се основно с дарения - евросубсидии и сороссубсидии, поради което популацията му нарасна през последните десетина години многократно. Един джендър може да изяде милиони долари листна маса на година, стига да има кой да му ги даде.

Джендърът е безплоден, размножава се чрез финансово насърчаване. В българските земи джендърът линее, популацията му е устойчиво сведена до няколко НПО-та и повече засега няма. Ето това е джендърът! Видяхте ли от Съвета на Европа, че ние много добре знаем какво е джендър. А вие не знаехте, признайте си. Ето, сега вече и вие знаете, така че повече не ни питайте. Че си имаме и друга работа, не може да се занимаваме само с джендъри.

Банални станахте. Всичко друго оправихте, само джендъра не можахте.

(От фейсбук)

Коментари

Задължително поле