На 25 март 2019 да почерпят

С 2500 места разширяват Софийските гробища

Ирландският Джо Кокър скара Лечев и Графа в „Гласът на България“

Вълни от поезия на Фотев заляха Бургас

Петиция за отмяна на Брекзит надхвърли 5 милиона подписа

Искове срещу България за над 1,2 млрд. евро Най-големи са претенциите на енергоразпределителните дружества

Утре ни очаква слънчево време с максимални температури между 20 и 25 градуса

Шествие срещу ислямофобията и расизма в Нова Зеландия

Владимир Кисьов се е отказал да бъде кандидат на СДС за евроизборите

Странната ярост на Томислав Дончев Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще заседава вероятно в сряда

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 25 март 2019

ВМРО и „Атака“ отиват заедно на евроизборите Волен Сидеров нямал претенции да бъде сред кандидатите на евентуалната коалиция

До 2 г. е готов първият нов боен кораб Проектът е за два кораба, като общата му стойност е почти 1 млрд. лв

Адвокат Михаил Екимджиев: Цветан Цветанов е тежък рецидивист по отношение на апартаментите

Проф. Михаил Константинов за евроизборите: Отива се към битка, която се води на непочтен език

Джендърът от семейство нечестивци Европо, всичко оправихте, само него не можахте

Размножава се чрез финансово насърчаване

България плаща 1 милион евро годишна вноска за издръжка на Съвета на Европа. Така че, ако някой може да критикува някого, България може да критикува Съвета на Европа. Затова би било чудесно генералният секретар на Съвета на Европа г-н Как Му Беше Името да се държи почтително и благоприлично към решенията на националните институции на националните държави.

Да не му отрежем заплатата.

Понеже ни упрекват от Съвета на Европа, че не разбираме какво е джендър, то за да не се излагаме пред чужденците, обясняваме. Джендърът е нечестивец, от семейство Нечестивци. Обитава основно Северна Америка, Европейския съюз и Великобритания. Чувства се много удобно пред телевизионни камери, тогава се вдъхновява и показва всякакви театрални номера и фестивали.

Прехранва се основно с дарения – евросубсидии и сороссубсидии, поради което популацията му нарасна през последните десетина години многократно. Един джендър може да изяде милиони долари листна маса на година, стига да има кой да му ги даде.

Джендърът е безплоден, размножава се чрез финансово насърчаване. В българските земи джендърът линее, популацията му е устойчиво сведена до няколко НПО-та и повече засега няма. Ето това е джендърът! Видяхте ли от Съвета на Европа, че ние много добре знаем какво е джендър. А вие не знаехте, признайте си. Ето, сега вече и вие знаете, така че повече не ни питайте. Че си имаме и друга работа, не може да се занимаваме само с джендъри.

Банални станахте. Всичко друго оправихте, само джендъра не можахте.

(От фейсбук)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

 1. Още през 1923г немския философ Освалд Шпенглер в дву томника си ,,Залезът на Запада““ е писал за ,,Джендъризма“’ и за минарето, вместо камбанарията до Парижката ,,Света Богородица“ през 2050година..

 2. Ама каква е тази грижа на еврогейовете да се изучим по джендърастията? Ама защо така напирате и пищите да не изоставаме от джендъросването, което налагате на европейците? Най напред Вие трябва да намерите решение една загадка: джендърията я натрапва Сорос. Той е изпълнителен агент на ционистката секта на „Илюминатите“, която и мен покани да ме посвети и обогати. И сега въпросът към Вас е: защо Сорос и сектата не употребяват купищата пари за джендеросване на техните си израелски граждани, ами се грижат всеотдайно за европейците, които не заслужават техните грижи – предвид случая с газовите камери? Ами да джендеросат своите си хора и като се получи добре, ние сами ще налетим на джендърмията – без Ваша помощ.

 3. Защо толкова искат да налагат джендърство ? За тези които не успяват да ги направят религиозни другата алтернатива е педераско общество.
  Общото между двете е че не разследват , позволяват и си затварят очите пред грабежа на ресурсите ни .

 4. €вро-Г€йския пар£амент съобщи, че на 25 октомври 2018г. е приета резолюция с 355 гласа, в която €вро-Гейпутатите осъждат отсъствието на сериозни действия срещу неофашистките и неонацистките групи в €вро-конгломератал
  А марионетно наложените санкции, ултиматуми и рестрикции на $ад океан$ките пейтрол геноциодни, НАТО-Коран пикльовци, станаха причина за разрастването на разрични форми на Нео-нацизъм, и радикал-националистични, и ултра десни фобия в €вропа.
  С цел, запазване на държавният суверенитет и националната единтичност на Евро-марионет членките!
  В тази резолюция се изразява €вро-плурализъм от нарастващите форми на фашизма, расизма, ксенофобия и русофобия, като се призовава държавите-членки на €вро-Гей конгломерата, да забранят неофашистките, неонацистките и всичките фобски форми на увлечения.
  Но, защо тогава €вро–Гей конгломерата, че и ние Българите, макар кат НАТО-ризирана Коран пикльо-пачавра на $ад океан$китре петрол-геноциди, не признаваме ново-освободилите се от Нео-Нацизма републики;
  Крым, Нагорны Карабах, Северна и Южна Осетии, Донецк, Луганск и Сръбско-Косово, но поддържаме нео-Нацистките режими в Литва, Латвия, Естония, Украйна и Полша, бръщолевейки за демократичен съюз?
  Защо и до кога?
  БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ и няма да бъде Държава, АКО НЕ ВЪРНЕМ СУВЕРЕНИТЕТА Ѝ!
  Ние Българите сме исторически призвани да изправим тази Социална-грешка, показвайки правилният, Мирен път на живота на Планетата.
  С уважение; Енчев

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.