Дженифър Анистън показа как захвърля дрехите си

Тазгодишната церемония по връчването на наградите на Гилдията на филмовите актьори със сигурност ще бъде запомнена с емоционалната "задкулисна срещата" на бившите съпрузи - Брад Пит и Дженифър Анистън, която развълнува целия свят. Макар и да се разведоха преди 15 г., в неделя вечерта двамата демонстрираха своята силна привързаност един към друг с топла прегръдка, от която трудно се откъснаха, като до последно се държаха за ръце.

Триумфът на Дженифър на SAG Awards бе безспорен факт. Тя привлече всички погледни към себе си не само с победата си в категорията "Най-добра актриса в драматичен сериал" за изпълнението ѝ в "The Morning Show", но и с прекрасната си визия, разтуптяла сърцата на господата.

Това бе един от малкото случаи, в които звездата от "Приятели" изневери на любимия си черен цвят, и заложи на бял тоалет. Тя се появи във впечатляваща дълга рокля с широки презрамки на модната къща "Christian Dior", чиято кройка следваше извивките на нейното тяло и дори даваше храна на въображението, понеже зърната ѝ ясно се очертаваха върху сатена.

Оказва се обаче, че мисията да запази дрехата в отлично състояние, преди важното събитие, е далеч по-сложна, отколкото може да се предположи. Факт, който самата тя сподели в официалния си Инстаграм акаунт, подплатявайки думите си със снимково доказателство.

На едното изображение любимката на Америка почти е легнала на задната седалка на автомобил, за да не намачка роклята си. Очевидно в тази поза е прекарала цялото време, пътувайко до "The Shrine Auditorium" в Лос Анджелис, където се състоя мероприятието.

"Без гънки... По-трудно, отколкото изглежда", закачливо написа тя към кадъра, отбелязвайки, че е съумяла да се справи с начинанието.

На втория кадър от галерията се вижда, че Анистън е захвърлила дрехата на ръба на мраморна вана, до която също така е оставила и черните си сандали на висок ток, както и спечелената същата вечер статуетка.

"Някъде между тези две снимки моите колеги ми направиха подарък, който винаги ще ценя, и ми дариха нощ, която никога няма да забравя. Благодаря ви! Сега нека се върнем към работата", завършва посланието ѝ.

Коментари

Задължително поле