Дженифър Лав Хюит се къпе с тиара

Тя е любима актриса от малкия екран, тъй като успява да блесне в няколко успешни сериала, но оставя своята следа и в киното, както и в музикалната индустрия. На 21-и февруари Дженифър Лав Хюит отпразнува 40-я си рожден ден, така че нека да видим някои от по-значимите моменти в живота й.

Ролята, с която успява да изгрее като актриса е на Сара Рийвс в „Маса за петима”, която изпълнява в продължение на пет сезона. Макар че е телевизионна любимка, участвала в успешните „Шепот от отвъдното” и „Списъкът с клиенти”, Дженифър успява да остави своята следа и на големия екран и всичко започва с главната й роля в „Знам какво направи миналото лято” (1997).

Освен успешна актриса, Дженифър е и талантлива певица. Тя започва като беквокал, а по-късно записва и първия си студиен албум, Love Songs, когато е на 12, но той излиза на пазара само в Япония. Тя записва още 3 албума, като последният е от 2002, и 12 сингъла. Като млада ходи на уроци по степ, джаз и балет, освен това участва и в трупа, която обикаля Европа и Съветския съюз.

Пробва се и като писател с книгата The Day I Shot Cupid, в която говори за любовта и срещите. Успява да привлече вниманието на хората с глава, посветена на vajazzling (пищно украсяване на интимните части на жената), за което говори открито.

След много опити да открие правилния партньор, Хюит се омъжва за Брайън Халисей през 2013 г., с когото си партнира в „Списъкът с клиенти”. Двойката има две деца, момиче и момче.

Дженифър твърди, че е почитателка на Гуинет Полтроу и в нощта, преди Полтроу да спечели „Оскар” за „Влюбеният Шекспир”, Хюит й изпраща тридесет розови рози, придружени от писмо, в което тя изразява възхищението си към актрисата. Двете се срещат година по-късно.

Хюит е неизменна част от списъците с най-сексапилните жени и с тяло като нейното, това е напълно заслужено. Говори се, че нейните извивки са вдъхновили Джон Мейър да напише хит сингъла си, Your body is a wonderland. Странен факт: на няколко пъти Дженифър споделя, че когато си взема вана, носи тиара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица