Джошуа срещу Милър, Уайлдър пак с Фюри

Джарел Милър е най-вероятният съперник на носителя на четири от поясите в тежка категория Антъни Джошуа. Голямото бебе, както е известен американецът, разкри, че е получил оферта за мача на шампиона на 13 април на стадион „Уембли“.

„Този път предложението е с подобрени условия – заяви Милър, който миналото лято отказа мач с Кубрат Пулев в София. - Според мен шансът да се бием е петдесет на петдесет.“

По план Джошуа трябва да защитава пояса на Световната боксова организация (WBO), която обаче все още не е определила задължителния си претендент. Водач в ранглистата е Уайт, който също избяга от бой с Пулев в София, а Милър е едва четвърти. Според правилата Джошуа трябва да направи задължителната защита в рамките на 180 дни след последния си мач, който бе на 22 септември 2018-а.

Междувременно изтече информация и за планирания реванш между шампиона на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. След равенството помежду им миналата есен двамата ще се бият отново в Бруклин на 27 април или 18 май.

„Очаквайте потвърждение до две седмици – обяви Уайлдър. - В момента всички говорят за нас, но и на Джошуа ще му дойде времето.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт