Джошуа търси помощ от Мейуедър и Кличко за мача с Фюри

Антъни Джошуа е готов да приеме легендите Флойд Мейуедър и Владимир Кличко в подготвителния си лагер за обединителния мач в тежка категория с Тайсън Фюри. Двамата британци по всяка вероятност ще се изправят един срещу друг в Саудитска Арабия през лятото, за да определят безспорния шампион.

Мейуедър бе един от малкото гости на последния мач на Джошуа с Кубрат Пулев, а след това обяви, че поддържа постоянен контакт с Антъни и очаква момента, в който ще му помогне в тренировките.

Той е страхотен, огромно предимство е да можеш да се допиташ до някой с такъв боксов мозък като него – заяви Джошуа. - Един боксьор трябва да е постоянно сред други боксьори, както футболистите прекарват времето си с други футболисти. Лъвовете не се размотават с овцете нали? Добрите боксьори трябва да търсят компанията на по-добри от тях, за да вдигнат своето ниво. Затова определено бих приветствал Мейуедър. Също и Джордж Форман, Ивендър Холифийлд, Роберто Дююран, Томми Хърнс, Шугар Рей Леонард. И Владимир Кличко разбира се, той винаги е добре дошъл. Присъствието на всеки един от тях в тренировъчната зала е огромна мотивация за децата тук. Това е аматьорска зала, в която тренират хората от квартала и е страхотно до тях да присъстват такива шампиони.“

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт