Джо Байдън обърка Макрон с Митеран (ВИДЕО)

Джо Байдън

Видеоклип с изказване на американския президент Джо Байдън, в което той обърква сегашния френски президент Еманюел Макрон с президента Франсоа Митеран, починал преди близо 30 години, стана хит в социалните мрежи.

Осемдесет и една годишният Байдън, който в неделя произнесе реч в Лас Вегас, Невада, описа реакцията на френския си колега на срещата на Г-7 преди три години. Видеоклип с изказване на американския президент Джо Байдън, в което той обърква сегашния френски президент Еманюел Макрон с президента Франсоа Митеран, починал преди близо 30 години, стана хит в социалните мрежи.

Осемдесет и една годишният Байдън, който в неделя произнесе реч в Лас Вегас, Невада, описа реакцията на френския си колега на срещата на Г-7 през 2020 г. Освен името на лидера, американският президент сгреши и страната, на която той е държавен глава, преди да се поправи.

"Казах му: "Америка се завръща". Митеран (Макрон) от Германия - искам да кажа, от Франция, ме погледна и попита: "Защо? За колко време се завръщате?", казва Джо Байдън във видеото.

Франсоа Митеран - президент на Франция от 1981 до 1995 г. - почина през 1996 г. Еманюел Макрон е президент от 2017 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка