Джъстин Бийбър призна, че страда от депресия

Месец след като се появи слухът, че Джъстин Бийбър страда от депресия, певецът призна за проблема си, като помоли своята армия от фенове да се моли за бързото му възстановяване.

Изпълнителят публикува черно-бяла снимка в профила си, към която написа:

"Исках просто да ви осведомя какво се случва с мен с надеждата, че това, което се случва с мен, ще достигне до някои от вас, приятели. Страдам и се боря. Чувствам се странно и много отчужден... Знам, че понякога изпадам в такива състояния и ще се върна към нормалното си ежедневие, но все пак исках да ви помоля да ме споменавате в молитвите си. Бог е сила и вашите молитви наистина работят.. Благодаря".

През февруари, източник разказа пред E!News, че Джъстин се бори с депресия и минава през много труден период. Певецът не се притеснява да потърси професионална помощ и е започнал да посещава терапия почти всеки ден.

В интервю пред VOGUE, Бийбър призна, че и двамата му родители страдат от психични заболявания и това се е предало и на него. Певецът не крие, че е използвал анти-депресанти, и в пика на кариерата си, е прекалявал с тях заради натоварения му график и непрестанните турнета.

За момента, Джъстин не се занимава с музика и е изцяло посветен на църквата, брака си и това да се възстанови от всички години, прекарани в работа и пътуване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица